Divorțul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan, inclusiv pe buzele jurnalistului CTP. Replică memorabilă a ziaristului

Olteanu Ștefan / 16.10.2021, 19:51

Divorțul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan a fost comentat, într-un mod ironic, inclusiv de jurnalistul CTP. Făcând haz de necaz, acesta și-a permis să compare separarea dintre cei doi oameni de fotbal cu „divorțul” dintre Florin Cîțu și Dacian Cioloș.

Cum a comentat CTP divorțul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan: „Prefer să discut despre ei decât despre criza politică!”

În cadrul emisiunii televizate „Cap limpede”, CTP a făcut haz de necaz și a adus în discuție inclusiv divorțul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan. Pentru a face o paralelă la situația dramatică din politica românească, jurnalistul Cristian Tudor Popescu și-a permis să facă o ironie. El a comparat „divorțul” dintre Florin Cîțu și Dacian Cioloș cu cel dintre Reghecampf și Anamaria Prodan. Mai mult, CTP a spus că ar prefera în acest moment să vorbească mai degrabă despre cele două persoane implicate în fenomenul fotbalului:

Ce ziceți, n-ar fi mai bine să începem discuția noastră cu divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan? Eu mă uit pe site-uri, văd pe la alții, e o chestiune care privește națiunea. Sunt pline televiziunile și site-urile de această știre și nu știu dacă evoluția pandemiei poate să concureze evoluția divorțului dintre Reghecampf și Anamaria Prodan”, și-a început CTP discursul.

Cristian Tudor Popescu: „Jena mea este mai mare în cazul divorțului dintre Cîțu și Cioloș”

În continuare, jurnalistul și-a argumentat alegerea:

Eu nu vreau să le violez dreptul la intimitate, altul este motivul pentru care preferam să discutăm despre divorțul lor decât despre criza politică. Jena mea e mai mică. Rușinea mea față de telespectatori și de cetățeni ar fi mai mică, dacă ar trebui să discutăm despre divorțul dintre Reghecampf și Prodan, decât în cazul divorțului dintre Cîțu și Cioloș, dintre PNL și USR. Jena mea e mai mare în cazul acestui divorț”, a mai spus CTP, la Digi 24.

Reghe vrea să divorțeze în liniște de Anamaria Prodan

Săptămâna trecută a început cu anunțul lui Laurențiu Reghecampf, care a spus că divorțează de Anamaria Prodan. Pentru unii a fost o veste șocantă, însă pentru alții era evident că acest lucru o să se petreacă mai devreme sau mai târziu. Playsport.ro a anunțat în exclusivitate încă de luna trecută că antrenorul CSU Craiova a discutat deja termenii divorțului cu soția sa.

Apropiați ai familiei Reghecampf – Prodan au oferit declarații în exclusivitate pentru playsport.ro în care au povestit cum plănuiește tehnicianul să se despartă de femeia lângă care a stat 16 ani.

Ana se opune vehement și este destul de tulburată. Nu se aștepta la asta. Laurențiu este dispus să accepte orice propunere a Anei, pentru ca divorțul să se producă în liniște, fără scandal. El își dorește un divorț la notar. Însă dacă acest lucru nu este posibil, vor merge la tribunal. Procesul, însă, va fi unul secret.
aur nu vrea partaj, nu vrea nimic. Vrea ca totul să rămână exact așa cum e și i-a spus Anei acest lucru. Nici unul nu va putea vinde fără acordul celuilalt. Toată averea este pentru copii. El i-a propus Anei inclusiv să treacă bunurile pe numele acestora”, a transmis o sursă, pentru PlaySport.ro.

Anamaria Prodan a răbufnit. Lasă loc de interpretări cu declarația făcută.