EXCLUSIV. Ce se întâmplă cu averea după divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a luat decizia

Moldoveanu Camelia / 13.10.2021, 10:46
EXCLUSIV. Ce se întâmplă cu averea după divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a luat decizia

Laurențiu Reghecampf s-a gândit deja cum o să procedeze după divorț cu averea familiei. Anamaria Prodan poate fi liniștită, antrenorul CSU Craiova plănuiește să facă un gest cavaleresc menit să-i lase acesteia demnitatea publică. Nici Bebeto nu o să aibă de suferit pe viitor.

Reghe vrea să divorțeze în liniște de Anamaria Prodan

Săptămâna a început cu anunțul lui Laurențiu Reghecampf că divorțează de Anamaria Prodan. Pentru unii a fost o veste șocantă, însă pentru alții era evident că acest lucru o să se petreacă mai devreme sau mai târziu. Playsport.ro a anunțat în exclusivitate încă de luna trecută că antrenorul CSU Craiova a discutat deja termenii divorțului cu soția sa.

Apropiați ai familiei Reghecampf – Prodan au oferit declarații în exclusivitate pentru playsport.ro în care au povestit cum plănuiește tehnicianul să se despartă de femeia lângă care a stat 16 ani.

Ana se opune vehement și este destul de tulburată, nu se aștepta la asta. Laurențiu este dispus să accepte orice propunere a Anei, pentru ca divorțul să se producă în liniște, fără scandal. El își dorește un divorț la notar, însă dacă acest lucru nu este posibil, vor merge la tribunal. Procesul, însă, va fi unul secret”.

Averea nu se împarte

Conform apropiaților, cei doi nu vor face partajul. Vor continua să dețină împreună nenumărate proprietăți, precum și conturile comune. Însă, nu vor putea scoate sume mai mari de 10.000 euro fără acordul celuilalt:

Laur nu vrea partaj, nu vrea nimic. Vrea ca totul să rămână exact așa cum e și i-a spus Anei acest lucru. Nici unul nu va putea vinde fără acordul celuilalt. Toată averea este pentru copii. El i-a propus Anei inclusiv să treacă bunurile pe numele acestora”, ne-au mărturisit aceleași surse.

Anamaria Prodan poate sta liniștită. Laurențiu Reghecampf o să se ocupe de fiul lor, Bebeto

Cei doi soți îl au împreună pe Bebeto (Laurențiu Reghecampf Jr.). În vârstă de 12 ani, Laur Jr. a fost transferat anul acesta de la o școală din Arabia Saudită, la una de lux din București. Antrenorul CSU Craiova nu o să-i plătească o pensie fixă fiului său, dorindu-și să se ocupe cât mai mult de acesta.

Bebeto a fost înscris la o școală particulară de top din București. Taxa școlară este de 19.000 euro pe an. Banii sunt suportați toți de Laurențiu. Tot el este cel care plătește toate facturile casei și tot ceea ce ține de familie. Vorbim de sume între 5000 și 8000 de euro pe lună. El și-a luat angajamentul că va suporta în continuare aceste cheltuieli”, au mai povestit apropiații cuplului Reghecampf – Prodan.