Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, recunoscut de soțul marii campioane: „Da, ne despărțim”

Giosanu Catinca 07.09.2022, 19:26
Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, recunoscut de soțul marii campioane: „Da, ne despărțim”

Toni Iuruc se contrazice de la o oră la alta. Soțul Simonei Halep a recunoscut că urmează să se despartă de jucătoarea română de tenis, deși el declarase în urmă cu puțin timp că nu divorțează.

Toni Iuruc se contrazice și confirmă divorțul de Simona Halep

Jurnaliștii de la Pro Sport au anunțat în cursul zilei de miercuri că Simona Halep și soțul ei au decis să divorțeze la notar joi. Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi. Culmea este că omul de afaceri machedon a infirmat informația. Ceva l-a făcut însă să revină asupra declarației.

Sursele noastre susțin că ei au oferit celor din anturaj drept motiv al divorțului distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera Simonei Halep. În plus, părinții campioanei ar fi insistat să își mai dea o șansă, drept pentru care ei au mers în această vară într-o vacanță în Grecia. Acolo, însă, lucrurile s-au clarificat, dar în direcția rupturii definitive. Astfel că s-a ajuns în acest punct: divorțul la notariat!”, arăta prosport.ro.

Toni Iuruc a recunoscut, în sfârșit, că va divorța de cea mai bună jucătoare de tenis a României. Se pare că miliardarul machedon și fostul lider mondial au mari probleme în căsnicie. Altfel nu s-ar explica cum de au luat decizia de a divorța cu doar două luni înainte de cununia regilioasă, care ar fi trebuit să aibă loc la Sinaia, conform spuselor sale.

”Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim!”

Soțul Simonei Halep a recunoscut că va divorța de sportiva din Constanța, dar nu a oferit alte detalii pe această temă. El a fost destul de scurt în declarații. Omul de afaceri a vut grijă să transmită presei că nu va mai comenta subiectul în public în perioada următoare.

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință.”, a declarat soțul Simonei Halep, conform celor de la fanatik.ro.

Sursa citată arată că cei doi ar urma să meargă la notar pentru a parafa primele documente în acest sens.

Ce se va întâmpla cu averea Simonei Halep după divorț

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinul în urmă cu numai un an. Mulți nu le-au dat șanse, dar ei păreau atât de fericiți împreună, încât ai fi zis că nu vor ajunge niciodată la divorț. Inevitabilul s-a produs, chiar dacă jucătoarea de tenis plănuia să devină mamă în scurt timp.

Presa spotivă notează că Simona Halep și Toni Iuruc vor face chiar primul demers oficial în acest sens în cursul zilei de joi. Se pare că cei doi nu au nimic de împărțit în momentul despărțirii, asta pentru că au făcut un pact în acest sens înainte de a se căsători.