Simona Halep, între a fi mamă și tenis. „Dacă mai joc, nu am cum să îmi măresc familia”

Moldoveanu Camelia / 19.09.2021, 07:29
Simona Halep, între a fi mamă și tenis. „Dacă mai joc, nu am cum să îmi măresc familia”

După nunta cu Toni Iuruc, Simona Halep a răspuns la cea mai „fierbinte” întrebare din ultima vreme. Campioana României s-a gândit foarte bine dacă a venit momentul să se axeze pe viața personală și să devină mamă sau să-și continue cariera în tenis, la cel mai înalt nivel.

Simona Halep vrea să fie mamă sau să devină iar lider mondial?

Pe 15 septembrie toată România a fost cu ochii pe Simona Halep. Numărul 11 WTA s-a căsătorit cu Toni Iuruc, omul de afaceri care îi este alături de mai mulți ani. Campioana României a fost foarte emoționată la cununia civilă și a recunoscut că încă este euforică, chiar și la câteva zile de la eveniment.

Sunt într-un moment de euforie prelungit pentru că sunt bucuroasă şi fericită de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. Eu spun că m-am adaptat la noul statut, nu sunt schimbări decât emoţionale. Am fost emoţionată la cununie atunci când am mers spre domnul primar. Dar după ce s-a încheiat ceremonia m-am relaxat şi m-am bucurat să îi am lângă mine pe toţi cei apropiaţi”, a declarat Simona Halep.

Se pare că Toni Iuruc a fost cel care a pregătit totul și a făcut-o foarte bine pentru că jucătoarea de tenis a dansat cât au ținut-o picioarele. Întrebată dacă plănuiește să devină mamă, Simona Halep a avut un răspuns scurt și tranșant:

Dacă joc tenis, nu are cum. A fost o seară de neuitat, m-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, mă dor tălpile încă. Acum o să mă recuperez câteva zile, dar a fost o noapte de neuitat şi îi mulţumesc lui Toni pentru că s-a ocupat de tot şi a făcut să fie totul la superlativ”.

Sportiva și-a construit un „imperiu” pe strada pe care a copilărit

Potrivit Fanatik, Simona Halep și familia sa au achiziționat deja 5 imobile pe acea stradă și se află în negocieri pentru încă două.

Conform sursei citate, toată „operațiunea” a început în urmă cu câțiva ani. Atunci, familia Halep a cumpărat o casă situată în vecinătatea celei în care sportiva a crescut, dar și câteva terenuri din jurul acesteia.

În timp, acolo s-a construit o locuință extrem de impunătoare prin dimensiunile ei, dar și prin aspect. Ulterior, Simona Halep și familia ei au simțit nevoia de liniște și intimitate.

Astfel că au decis să mai cumpere și alte locuințe pe aceeași stradă. Ceea ce a condus la o creștere substanțială a prețurilor la imobiliare în acea zonă. Așa cum câțiva vecini ai jucătoarei de tenis au explicat sursei citate.

În mod evident, aceștia sunt extrem de încântați de achizițiile făcute de familia Halep pe strada lor. Asta întrucât casele și terenurile pe care le dețin aproape că și-au dublat prețurile în ultimii trei ani.

Acest aspect a fost influențat și de faptul că strada respectivă se află într-o zonă extrem de liniștită, foarte aproape de plajă și de faleza nord din Constanța.