Doar aici, la Iran vs SUA, ai cea mai mare cotă din lume!

Dumitru Adrian 29.11.2022, 13:22
Doar aici, la Iran vs SUA, ai cea mai mare cotă din lume!

Cel mai tare meci al zilei la Cupa Mondială din Qatar este, în mod cert, Iran versus Statele Unite ale Americii. Dincolo de contextul extra-fotbalistic, miza sportivă e uriașă. Pentru că de azi am intrat în ultima rundă a grupelor, meciurile decisive pentru calificare. Iar SUA merge mai departe doar cu o victorie! Iran se poate mulțumi cu o remiză, dacă Anglia nu pierde. Noi îți prezentăm argumentele pentru varianta 2 solist, pentru că mergem pe mâna lui Pulisici & co., iar cea mai mare cotă din lume pe victoria SUA azi e doar AICI, pe mozzartbet.ro! 

Doar la Mozzart Bet, victoria americanilor în meciul de azi are cota…. 2,15! Practic, dacă mizezi doar pe acest eveniment, îți dublezi investiția și câștigi chiar puțin mai mult. Dacă succesul vesticilor e cumulat pe biletul tău și cu alte meciuri, spre exemplu, îți asiguri o cotă consistentă cum doar Mozzart Bet îți poate furniza prin oferta lor fantastică.

Aici e cea mai mare cotă din lume pe victoria SUA!

Iranul are 3 puncte obținute după succesul în fața Țării Galilor, în vreme ce SUA are doar 2 puncte după remiza din debutul Mondial, în fața aceleiași reprezentative, și cea obținută în fața trupei lui Gareth Southgate. Momentan, grupa e condusă de Anglia, cu 4 puncte, în vreme ce galezii, adversarii lui Maguire și Mount de azi, au un singur punct. Totul se decide în această seară, de la ora 21:00, în ce privește calificatele pentru optimile de finală ale Cupei Mondiale! Interes uriaș, implicare totală, n-ai cum să ratezi acest meci!

Profită de cea mai mare cotă din lume pe victoria americanilor, intră AICI!

Dincolo de valoarea lotului mai mare, SUA are și avantajul faptului că e lipsită de griji la nivel de opțiuni pentru duelul acesta. Iranul nu se poate baza pe atacantul Alireza Jahanbakhsh, care a cumulat două cartonașe galbene în primele două meciuri. Absența fotbalistului de la Feyenoord va cântări mult. În plus, nici Azmoun, altă vedetă a lotului asiaticilor, nu e 100% apt pentru marea confruntare de diseară! Așadar, premisele sunt clar în defavoarea Iranului, înaintea rundei finale din această grupă.

De ce să mizezi pe succesul SUA

  • Și Iran, și SUA au făcut meciuri bune spre foarte bune cu Țara Galilor. Oglinda valorii lor se poate considera însă meciul direct cu Anglia, favorita grupei. Dacă americanii au reușit să scoată o remiză fără gol primit, Iranul a pierdut 2-6 la capătul unei partide în care nu a avut vreo șansă. SUA are nevoie de 3 puncte azi și are toate argumentele fotbalistice la îndemână.
  • La Cupa Mondială 1998, tot în grupe, iranienii s-au impus cu 2-1. Dar meciul nu avea această miză, iar raportul de valoare era mult mai echilibrat, cu Iran avându-i pe Daei sau Bagheri, în vreme ce americanii erau departe de nivelul actual. SUA nu a uitat acel meci și azi are cel mai bun prilej pentru o revanșă istorică.

Intră pe mozzartbet.ro acum și profită de Iran – SUA!

  • În lotul SUA regăsim nu mai puțin de 6 fotbaliști din Premier League și câte 2 din La Liga, Bundesliga și Serie A, plus unul din Ligue 1. Sunt tineri, valoroși, entuziaști și dornici de afirmare în cea mai puternică dintre competițiile fotbalistice la nivel de reprezentative. Stranierii Iranului vin din Croația, Grecia, Belgia, Turcia ori Qatar.
  • Din ultimele 5 partide, doar Nicaragua și Țara Galilor nu au marcat împotriva Iranului. SUA are nevoie de goluri azi și potențialul său ofensiv trebuie să se descătușeze, după ce în preliminariile CONCACAF pentru acest Mondial a încheiat cu o medie de aproape 2 goluri marcate pe meci.

Aici e cea mai mare cotă din lume pe victoria SUA!

Urmăriți Playsport.ro și pe