Premii de Mondiale cu cea mai mare cotă! Totul e aici!

Andrei Alexandra 08.12.2022, 02:37
Premii de Mondiale cu cea mai mare cotă! Totul e aici!

Se apropie sferturile de finală ale Cupei Mondiale, iar campania fantastică de la Mozzart Bet e încă în desfășurare! Până pe 18 decembrie, data marii finale de Mondial, fiecare zi în care plasezi un bilet pe mozzartbet.ro îți poate aduce premii în plus, dincolo de câștigul biletului! Îți prezentăm azi două propuneri de bilete care te aruncă în cursa pentru premii de Mondiale cu cea mai mare cotă! Bani cash și telefoane!

Că joci sau nu biletele prezentat de noi, poți să urmărești AICI topul în timp real al biletelor jucate cu cea mai mare cotă, în fiecare zi cu meciuri la Cupa Mondială. Dacă vei fi liderul zilei pe mozzartbet.ro, pe lângă câștigul gândit de tine prin cote, vin și bani în plus, telefoane mobile ori… un sejur în Maldive, dacă vei juca în ziua finalei Cupei Mondiale!

Prinde AICI cea mai mare cotă la Mozzart Bet pentru premii de Mondiale!

Hai să trecem rapid prin regulile foarte simple ale campaniei Mozzart Bet. Mai departe, vei descoperi și biletele propuse de noi. Îți împărtășim detaliile campaniei ca tu să le poți folosi oricând pe durata Cupei Mondiale, pentru că urmează sferturile, apoi semifinalele, finala mică și cea mare. Dar iată pașii pe care trebuie să îi faci spre premiile de Mondiale cu biletul tău:

  • Minimum 4 evenimente pe bilet, dintre care minimum un meci de Cupa Mondială, și toate programate în aceeași zi în care pui biletul
  • Cotă minimă 1,35 pentru fiecare eveniment și toate pre-meci
  • Pariu minim de 3 lei și… biletul să fie câștigător!

Dincolo de câștigul adus de bilet, dacă ai îndeplinit aceste condiții intri și în lupta pentru premiile în bani și telefoane! În fiecare zi, biletele configurate respectând aceste condiții intră într-un top actualizat de Mozzart Bet pe mozzartbet.ro. Biletul cu cea mai mare cotă din fiecare zi ia premiile de Mondiale!

De la telefoane de ultimă generație, premii în bani și chiar un sejur în Insulele Maldive! Toate detaliile sunt AICI , unde te așteaptă și cotele spectaculoase Mozzart Bet!

Sferturi de Mondial, pentru premii de Mondiale

Am pregătit pentru primul bilet meciuri exclusiv de vineri, 9 decembrie, așadar trebuie să joci biletul în dimineața zilei de vineri ca să intri în cursa pentru premiile de Mondiale de la Mozzart Bet. Ai 4 meciuri cu o cotă cumulată de minimum 130, șanse mari ca biletul să lupte la locul 1 în top cele mai mari cote pe mozzartbet.ro.

Croația – Brazilia: X pauză, 2 final

  • Credem că favoriții se vor impune, dar având în vedere miza din această fază a Mondialului, plus faptul că europenii se pot apăra foarte bine în fața marilor provocări, e foarte posibil să avem o primă repriză de 0-0. De altfel, și cu Serbia, și cu Elveția, Brazilia a câștigat, dar după 0-0 în 45 de minute!

Olanda – Argentina: X

  • Miza uriașă a semifinalelor de Mondial plus parcursul celor două până aici, în care nu au fost extrem de convingătoare, ci mai mereu precaute, ne duce spre o remiză. Olandezii stau în 5-3-2 destul de defensiv, în vreme ce sud-americanii nu vor risca enorm. Ne așteptăm cel puțin la prelungiri!

Sepsi OSK – FC Voluntari: 1 & 0-2 goluri

Briochin – Le Mans: 2 & minimum 3 goluri

  • Cel mai bun atact din L3 Franța merge în deplasare la locul 18, ultimul din eșalon, cu a doua cea mai slabă apărare. Ultimele 3 meciuri acasă Briochin: 1-2, 2-2 și 1-2, în vreme ce ultima deplasare pentru Le Mans a însemnat victorie cu 3-0.

Prinde AICI cea mai mare cotă la Mozzart Bet!

Pentru al doilea bilet ai meciuri exclusiv de sâmbătă, 10 decembrie, așadar trebuie să joci biletul în dimineața zilei de sâmbătă ca să intri în cursa pentru premiile de Mondiale de la Mozzart Bet. Ai 4 meciuri cu o cotă cumulată de minimum 130, șanse mari ca biletul să lupte la locul 1 în top cele mai mari cote pe mozzartbet.ro.

Maroc – Portugalia: X

  • Parcursul africanilor nu e deloc întâmplător, ci se bazează pe prestații constant solide. Greu de prezis dacă vor reuși să învingă favoriții și acum, dar cu defensiva din fața Spaniei pot închide cele 90 de minute cu o remiză.

Anglia – Franța: 2 & 2-5 goluri

  • Sfert de finală la Mondial de nivel super înalt, dar francezii par mult mai exuberanți în joc și credem că se vor impune. Foarte probabil să marcheze de minimum două ori în meci, cu sau fără gol primit de la Kane & co.

Reading – Coventry: GG & minimum 3 goluri

  • Duel de mijlocul clasamentului în Championship, care în 3 din ultimele 4 partide s-a încheiat cu un deznodământ în care ambele formații au marcat și, per total, au fost minimum 3 goluri înscrise în meci! Foarte posibil să revedem scenariul și acum.

Middlesbrough – Luton: 1 & GG

  • În ultimele 3 confruntări directe au înscris ambele echipe, credem că se va întâmpla și acum, dar victoria va aparține finalmente gazdelor, care sunt neînvinse de 4 etape în Championship, inclusiv victorie la Norwich, în vreme ce Luton are un singur succes în ultimele 6 runde.

Intră AICI pentru detalii și plasarea biletelor!

Urmăriți Playsport.ro și pe