„Domnule Borcea, ați legaliza poligamia în România?” Răspunsul dinamovistului e cel puțin surprinzător!

Marian Cărăvan 20.01.2021, 11:11
„Domnule Borcea, ați legaliza poligamia în România?” Răspunsul dinamovistului e cel puțin surprinzător!

Cristi Borcea este un adevărat „golgheter” în privința urmașilor săi. Fostul acționar de la Dinamo este recunoscut pentru numeroasele sale relații. Nouă copii cu patru femei diferite are Cristi Borcea. În acest context, a fost pus în situația de a răspunde unei întrebări provocatoare. Ar legaliza Cristi Borcea poligamia în România? Răspunsul dinamovistului e cel puțin surprinzător!

Ar legaliza Cristi Borcea poligamia în România? Răspuns surprinzător

Cu o așa imagine de cuceritor, Cristi Borcea a fost provocat într-o emisiune tv să spună dacă ar legaliza poligamia în România. Fostul acționar de la Dinamo, tatăl a nouă copii cu patru femei diferite, a oferit un răspuns surprinzător. Ar legaliza Cristi Borcea poligamia în România?

Dacă ar fi după mintea de acum, când am găsit liniștea alături de Valentina (n.r. Pelinel), aș spune nu, dar acum 10 ani aș fi spus da fără niciun fel de problemă”, a fost răspunsul oferit de Cristi Borcea, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D.

Conform DEX, poligamie înseamnă: formă de căsătorie în care un bărbat (o femeie) are, în același timp, mai multe soții (soți) și care nu este acceptată în majoritatea statelor; situația persoanei care practică această formă de căsătorie.

Ar legaliza Cristi Borcea poligamia in Romania?
Ar legaliza Cristi Borcea poligamia in Romania?

Cristi Borcea, nouă copii cu patru femei

Fostul acționar de la Dinamo are trei copii cu prima soție, Mihaela Borcea: Patrick şi gemenii Antonia şi Angelo. A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, pe George Alexandru şi pe Gloria. Cristi Borcea a avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetiţă, Carolyn. Iar cu actuala soție, Valentina Pelinel are două gemene, Indira și Rania, precum și un băiat.

Cristi Borcea se declară un romantic incurabil. Așa explică fostul acționar al lui Dinamo de ce nu s-a oprit la doi-trei copii. Borcea a dat de înțeles că nu își mai dorește încă un copil, dar dacă actuala soție va dori, îi va satisface dorința.

Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nicio problemă (…) Valentina este cea care se ocupă de absolut tot”, spunea Cristi Borcea, în urmă cu câteva luni.

De numele lui Cristi Borcea se leagă unele dintre marile performanțe ale lui Dinamo de după 1989. Cât timp a fost conducător la Dinamo (perioada 1998-2012), „câinii” au câștigat campionatul de patru ori și și-au mai trecut în palmares șase Cupe ale României și patru Supercupe.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe