I-a stins Borcea trabucul pe frunte lui Meme? Dinamovistul a spus tot: „A fost o discuție, ne-am certat…”

Marian Cărăvan 31.12.2020, 10:10
I-a stins Borcea trabucul pe frunte lui Meme? Dinamovistul a spus tot: „A fost o discuție, ne-am certat…”

Fotbalul românesc a avut parte de episoade memorabile. Poveștile care circulă în jurul fotbalului mioritic sunt fascinante și fac deliciul microbiștilor. O astfel de poveste i-a avut ca protagoniști pe Cristi Borcea și pe Mihai Stoica. A făcut vâlvă la vremea respectivă. I-a stins Borcea trabucul pe frunte lui Meme?

Ce s-a întâmplat între Cristi Borcea și Meme Stoica

Cristi Borcea și Mihai Stoica sunt personaje binecunoscute din fotbalul românesc. Cei doi au fost protagoniștii unui episod tensionat, petrecut în 2007, în timpul unui meci dintre Unirea Urziceni și Dinamo. Cristi Borcea era pe atunci acționar la Dinamo, iar Mihai Stoica era conducător la Unirea Urziceni, formație care a cîștigat titlul în Liga 1, în 2009.

A ieșit cu scandal la acel meci, după ce Mihai Stoica s-a enervat că arbitrul Istvan Kovacs a eliminat un jucător de la Unirea Urziceni. Și așa s-a născut povestea cu trabucul stins de Borcea pe fruntea lui Meme Stoica. A rememorat acest episod Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

„A venit Memeul înjurînd la Neţoiu şi Borcea… Mă nene cînd i-a dat Neţoiu o ştachie! A sărit şi Borcea apoi pe el… Aoleu! Ce a fost acolo. Trabucul nu ştiu dacă a apucat să îl stingă, fiindcă nu se stinge aşa de uşor. Neţoiu era periculos, bătea şapte ca Memeul atunci. Dacă mergea la K1, sigur ieşea campion mondial”, a precizat Dumitru Dragomir la Look TV.

I-a stins Borcea trabucul pe frunte lui Meme?
I-a stins Borcea trabucul pe frunte lui Meme?

I-a stins Borcea trabucul pe frunte lui Meme? Dinamovistul a spus tot

E o întrebare la care a răspuns chiar fostul acționar al lui Dinamo. Cine putea spune mai bine decât unul dintre personajele principale ale poveștii ce a făcut deliciul microbiștilor. I-a stins Borcea trabucul pe frunte lui Meme?

Provocat de jurnalistul Ovidiu Ioanițoaia, Cristi Borcea a făcut lumină în povestea în care i se atribuie această „faptă de vitejie”.

„Ha, ha, ha. Tot nu te-ai lăsat de obiceiurile de la Proces și de la Recurs. A fost o discuție… Nu i-am stins trabucul. Ne-am certat. De mamă… de toate… M-am împăcat cu Meme Stoica”, a spus Cristi Borcea, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Mihai Stoica dădea la momentul respectiv o declarație șocantă.

„Dacă se dovedeşte că în acea lojă mi s-a stins ţigara pe frunte sau că am fost lovit, ies din fotbal imediat. Nu m-a atins nimeni nici măcar cu un deget!”, a spus atunci Mihai Stoica.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe