Dorința ascunsă a româncei Jaqueline Cristian! Unde vrea să ajungă finalista turneului de la Linz

Moldoveanu Camelia 16.11.2021, 06:35
Dorința ascunsă a româncei Jaqueline Cristian! Unde vrea să ajungă finalista turneului de la Linz

Jaqueline Cristian (23 de ani, 100 WTA), finalista turneului de la Linz, a dezvăluit care este următorul pas pe care dorește să-l facă. Abia ajunsă în România după ce a fost învinsă de Alison Riske (31 de ani, 73 WTA), scor 6-2, 2-6, 5-7, bucureșteanca a vorbit deschis despre ce simte în acest moment.

Cea mai mare dorință a lui Jaqueline Cristian

După ce a beneficiat de retragerea Simonei Halep, Jaqueline Cristian s-a confruntat în finala de la Linz cu Alison Riske. Meciul a durat o oră și 27 de minute, iar românca a avut mari șanse să se întoarcă acasă cu un titlu. Din nefericire, ocupanta locului 100 WTA a cedat în ultimul moment.

Revenită acasă, Jaqueline Cristian a mărturisit că a avut multe de învățat din finala jucată în turneul de la Linz. Ea este cu gândul la Australian Open, competiție unde o să fie pentru prima dată pe tabloul principal. Jucătoarea de tenis a mai vorbit și despre dorința sa secretă, noul obiectiv:

A înseamnă foarte mult pentru mine, au fost niște meciuri foarte tari. Chiar dacă nu am câștigat trofeul, o iau ca pe un mare plus, e o lecție foarte bună pentru sezonul viitor.

La Australian Open intru pentru prima dată pe tabloul principal. Am scăpat de calificări, e foarte mare bătaia acolo. Următorul scop este TOP 50, vreau doar să fiu sănătoasă, să îmi îmbunătățesc jocul și să ajung cât de bună pot”, a spus jucătoarea de tenis la sosirea în țară.

S-a retras de la WTA Linz! Dramă pentru Simona Halep

O nouă dramă pentru Simona Halep are loc chiar la ultimul turneu al sportivei din acest an. Măcinată de accidentări pe tot parcursul sezonului, Simona Halep a cedat din nou. De această dată este vorba despre o problemă la genunchi.

Simona Halep a făcut un anunț oficial prin intermediul unei postări pe Facebook. Fostul lider WTA spune că s-a accidentat în sfertul de finală cu italianca Jasmine Paolini.

Din păcate nu pot juca în semifinala din această seară, deoarece m-am accidentat la genunchi în meciul de ieri. As face orice să pot juca, dar este umflat și mă doare. Dacă aș juca, nu aș face decât să agravez situația. Vreau să mulțumesc foarte mult organizatorilor și fanilor de aici din Austria pentru o săptămâna fantastică. Sper să mă întorc”, a fost mesajul Simonei de pe Facebook.

Ultima întâlnire între Simona Halep și Jaqueline Cristian a avut loc la Transylvania Open, în urmă cu doar câteva săptămâni, iar Halep s-a impus atunci cu un dublu 6-1.

Urmăriți Playsport.ro și pe