Dorit de Adrian Mutu la FC U Craiova, Vasile Mogoș a ales să rămână în Italia! Va face cuplu în defensivă cu un coleg de la națională

Giosanu Catinca 09.08.2021, 18:44
Dorit de Adrian Mutu la FC U Craiova, Vasile Mogoș a ales să rămână în Italia! Va face cuplu în defensivă cu un coleg de la națională

Formația lui Adrian Mititelu, FCU Craiova, a pus ochii pe Vasile Mogoș. Adrian Mutu a anunțat, în urmă cu ceva timp, că îl vrea pe fotbalistul de 28 de ani la U Craiova 1948, echipă cu care e pe poziție de playoff după 4 etape. Totuși, vasluianul care a devenit liber de contract după despărțirea de Chievo a ales să rămână în Italia. Internaționalul român va face cuplu în defensivă cu un coleg de la echipa națională.

Vasile Mogoș a fost prezentat oficial la FC Crotone

Vasile Mogoș a devenit liber de contract după despărțirea de Chievo și ar fi putut veni în România. În ciuda ofertelor din Liga 1, el a ales să rămână în Italia! Fundașul dreapta de 28 de ani a fost prezentat la noua echipă din Italia. Fotbalistul român a decis acum să facă pasul la Crotone, formație la care va fi coleg cu un alt român. Este vorba despre Ionuț Nedelcearu, care a fost transferat tot în această vară, de la AEK Atena, pentru 1,25 milioane de euro.

Formația calabreză și-a propus un obiectiv îndrâzneț în noua stagiune, revenirea în prima ligă.

Un tren pentru bandă, iată-l pe Mogoș. Bine ai venit, Vasile!”, a fost anunțul clubului italian pe Facebook.

Vasile Mogoș, despre un eventual transfer la echipa lui Adrian Mititelu

Fundașul de bandă stângă s-a transferat de la Cremonese după două sezoane cu evoluții foarte bune care l-au propulsat rapid la echipa națională. A fost debutat în tricoul României sub comanda lui Cosmin Contra. După schimbarea selecționerului însă, inclusiv Mirel Rădoi s-a bazat pe serviciile sale. Pentru Chievo, Mogoș a evoluat în 37 partide, reușind patru goluri și șase pase decisive. Echipa sa a terminat pe locul 8 și a fost eliminată în sferturile de finală ale play-off-ului pentru promovarea în Serie A, după 2-3 contra celor de la Venezia.

Am plâns după ce am ratat promovarea pentru că am realizat că ne-a scăpat ceva foarte important printre degete. Nu trebuia să se încheie așa. Povestea trebuia să meargă mai departe. Mi-am dorit să joc în Serie A cu Chievo.”, spunea Mogoș, în urmă cu câteva zile, potrivit tuttomercatoweb.com.

Vasile Mogoș a jucat până acum doar în Italia. Printre formațiile la care a evoluat se numără Asti, Real Vicenza, Delta Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli, precum și Cremonese.