Dorit de FCSB și de CFR Cluj, Ronaldo Deaconu și-a ales destinația: „Nu a mai rezistat”

Robert Zanfir / 23.01.2022, 21:18
Dorit de FCSB și de CFR Cluj, Ronaldo Deaconu și-a ales destinația: „Nu a mai rezistat”

Ronaldo Deaconu și-a ales destinația. Mijlocașul lui Gaz Metan a plecat de la Mediaș și s-a înțeles cu Farul Constanța.

Farul Constanța a mai dat o lovitură în pauza de iarnă. După aducerea lui Michael Omoh și a lui Robert Moldoveanu, Gică Hagi l-a convins și pe Ronaldo Deaconu să i se alăture la Constanța.

Dorit de FCSB și de CFR Cluj, Ronaldo Deaconu și-a ales destinația: „Nu a mai rezistat”

Ronaldo Deaconu nu a mai rezistat la Mediaș. Ilie Poenaru a dezvăluit după victoria de la Arad, 1-0 cu UTA, că jucătorul s-a înțeles cu Farul Constanța.

Mijlocașul a plecat liber de contract, după ce a acuzat problemele financiare de la club. Gaz Metan Mediaș are restanțe de 5 luni față de jucători.

„Este un jucător important în angrenajul echipei. A fost! Și-a exprimat dorința de a continua în altă parte. Eu îl înțeleg.

El n-a mai rezistat, a vrut să meargă în altă parte. Am încercat să-l conving, dar nu putem să fim supărați pe el”, a declarat Ilie Poenaru la finalul meciului cu UTA. „Am înțeles că merge la Viitorul (n.r. Farul)”, a completat antrenorul.

Potrivit Fanatik, Ronaldo Deaconu s-ar fi înțeles deja cu Farul și este așteptat la echipă de Gică Hagi, care i-a pus pe masă un contract pe doi ani și jumătate.

Golul lui Ronaldo Deaconu, golul campionatului?

Ronaldo Deaconu a fost autorul unor goluri fabuloase în sezonul de toamnă. În meciul cu Dinamo, mijlocașul a încris de două ori de la mare distanță.

„Nu e talent, este foarte multă muncă. Exercițiu. Ore de exercițiu. De mic lucrez la biomecanică. Tata mi-a zis că nu am un fizic extraordinar.

Nu sunt vreun Castern Jancker (n.r. fostul atacant al Germaniei și al lui Bayern Munchen- 1.93 m), nu o să am vreodată puterea lui, astfel că trebuie să mă evidențiez prin tehnică. Și am muncit și muncesc în continuare. În fiecare săptămână fac, separat, unul sau două antrenamente în care îmi exersez loviturile”, a declarat Ronaldo Deaconu pentru Playsport.

Ronaldo Deaconu a evoluat de-a lungul carierei la ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica, Sepsi și Gaz Metan Mediaș. Jucătorul este format de Academia Gheorghe Hagi și a mai jucat ca junior pentru Feyenoord.

1,2 milioane de euro este cota lui Ronaldo Deaconu, conform transfermarkt