Două echipe îl doresc pe Gabriel Tamaș. Încă o variantă de suflet pentru fundașul de la FC Voluntari

Octavian Vasilescu / 18.05.2022, 13:45
Două echipe îl doresc pe Gabriel Tamaș. Încă o variantă de suflet pentru fundașul de la FC Voluntari

Gabriel Tamaș (38 de ani) vrea să plece de la FC Voluntari la finalul acestui sezon, iar două echipe se bat pentru semnătura lui.

GSP.ro anunță că Rapid și FC Brașov Steagul Renaște, din Liga 2, vor să-l transfere pe Tamaș în următorea perioadă de mercato. Situația de la Brașov este mai complicată, deoarece gruparea din eșalonul secund a primit interdicție la transferuri pentru moment, din cauza unui litigiu cu un fost jucător de la Corona Brașov.

Tamaș a declarat public că vrea să plece de la FC Voluntari, deși a ajuns cu echipa în play-off și în finala Cupei României. Fostul internațional s-a declarat deranjat de anumite promisiuni nerespectate ale conducătorilor echipei.

Tamaș vrea să plece de la Voluntari

Am avut vâteva discuții cu ei, dar, sincer să vă spun, eu mă gândesc să plec de la echipă. I-am ajutat cât am putut, sper că își dau seama, dar pentru mine cuvântul e cuvânt și am văzut că nu există cuvânt la această echipă. Îi ajut la fiecare meci, dau totul, îmi rup picioarele dacă vor, că n-am treabă. Dacă îmi rup picioarele mă las de fotbal.

Ăsta-s eu. Eu când pun osul la bătaie îl pun până la capăt, dar cuvântul meu este cuvântul meu.

Nu mă răzgândesc. Mie îmi trebuie liniște la vârsta mea, nu îmi trebuie stres și nervi. Eu nu joc fotbal să intru în spital. Dacă vrei să îți dau totul… Eu ți l-am dat, dă-mi și tu promisiunea. Ce s-a promis de ce nu îmi dai? Nu mi se pare normal și nu este singurul club din România unde am văzut așa”, a spus Tamaș, conform ProSport.

CV impresionant

Rapid și FC Brașov sunt două echipe speciale pentru Tamaș. Veteranul a început fotbalul sub Tâmpa, iar în 2000 a ajuns la Rapid. Nu s-a impus în Giulești, astfel că a revenit la Brașov. În 2002 a fost transferat de Dinamo, iar restul este istorie.

Gabi Tamaș are la activ 67 de selecții pentru echipa României, pentru care a înscris trei goluri.

De-a lungul carierei, fundașul central a evoluat la echipe precum Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, West Brom, Watford sau Cardiff. În România, Tamaș a mai jucat pentru Dinamo, CFR Cluj, FCSB, Astra și Universitatea Cluj.