VIDEO | Două sportive s-au luat la bătaie în timpul unui interviu. Imagini de coșmar de la Campionatul mondial de baschet

Giosanu Catinca 26.09.2022, 20:25
VIDEO | Două sportive s-au luat la bătaie în timpul unui interviu. Imagini de coșmar de la Campionatul mondial de baschet

Scene incredibile filmate la Campionatul Mondial de baschet feminin. Două jucătoare care fac parte din naționala statului african au început să se ia la bătaie. În imaginile care ar fi fost filmate de o cameră de supraveghere se vede cum sportivele se loveau în zona mixtă. De la ce a pornit totul.

Scene incredibile după meciul dintre Mali și Serbia

Sașa Cado, cea mai bună jucătoare a meciului acorda interviul de după victorie, în momentul în care a izbucnit scandalul dintre cele două colege. Ea s-a speriat când a observat că în proximitatea ei s-a declanșat un ”război” între sportive. Reacția ei i-a luat prin surprindere pe spectatori.

Sârboaica era destul de zâmbitoare la interviu, dar starea de spirit s-a schimbat imediat după ce a realizat ce se întâmplă la câțiva metri de ea. Tinerei nu i-a venit să creadă că cele două jucătoare de baschet s-au luat la bătaie în urma înfrângerii suferite.

Două sportive s-au luat la bătaie

Sașa Cado a reușit 20 de puncte la meciul cu Mali. Meciul s-a încheiat cu scorul de 81-68 în favoarea sârboaicelor.

În urma acestui eșec, selecționata din Africa a ajuns la a patra înfrângere consecutivă. Faptul că au pierdut meciul cu Serbia le-a enervat la culme pe jucătoarele africane. Ele au răbufnit la finalul partidei, fiind protagonistele unor scene halucinante.

Cum s-a terminat scandalul

Camera care era fixată pe Sașa Cado s-a mutat în dreapta jucătoarei imediat de cum s-au auzit țipetele celor două sportive. Salimatou Kourouma și Kamite Elisabeth Dabou și-au împărțit pumni și picioare, fără să țină cont că sunt filmare de cei prezenți la fața locului.