Dezvăluiri incredibile din interiorul naționalei. Doi internaționali s-au luat la bătaie: „Unde e, că îl omor?!” Cum s-a terminat scandalul

Robert Zanfir 14.06.2022, 16:24
Dezvăluiri incredibile din interiorul naționalei. Doi internaționali s-au luat la bătaie: „Unde e, că îl omor?!” Cum s-a terminat scandalul

Florin Prunea (53 de ani) a povestit o întâmplare puțin cunoscută din interiorul echipei naționalei. Bogdan Stelea (54 de ani) a fost lovit de Ionel Ganea (48 de ani) în timpul unui cantonament. Cei doi au participat la meciul de retragere al lui Adi Mutu, din cadrul galei Sports Festival.

Meciul de retragere al lui Adi Mutu a reprezentat ocazia perfectă pentru ca fanii echipei naționale să își amintească numele mari de jucători care au îmbrăcat tricoul primei reprezentative. Spectacolul a fost la cote înalte, chiar dacă cei mai mulți dintre foștii internaționali au pierdut de mult lupta cu greutatea. Pasiunea lor pentru fotbal este dovedită și de poveștile care au rămas în urma „Generației de Aur”, cu care s-a intersectat și Adi Mutu.

Florin Prunea a povestit bătaia dintre Bogdan Stelea și Ionel Ganea

Una dintre poveștile savuroase, dar și șocante, din cantonamentul naționalei este bătaia dintre Stelea și Ganea. Florin Prunea a povestit cum fostul mare portar a fost pus la pământ de imprevizibilul Ionel Ganea.

„În cantonament, cu Stelică, la finalizare. El (Ionel Ganea – n.r.) nu se uita, el din 2 metri dădea gol, ți-o dădea prin ochi. I-a dat o dată, de două ori lui Stelică, și Stelică… normal: Dă, bă, mai ușor!

(Ionel Ganea – n.r.) Ce vrei, mă? Ce să dau mai ușor? Și a luat-o Stelică înspre el, dar Găniță nu a mai așteptat: bang, direct! Acum, Loți întreba: Ce e acolo, ce s-a întâmplat?. Șucăr Ganezu’ cu Stelică. Și care e pe jos, care a dat mai tare?

Stelică era pe jos, Ganezu’ a fugit, direct în cameră s-a oprit, și Stelică după el: Unde e? Că-l omor! Că și-a revenit după 2 minute, dădeau ăștia cu apă pe el. Și Găniță din cameră: Fratele meu, nu am vrut! Am dat de frică! Iartă-mă!”, și-a amintit, amuzat, Florin Prunea, la PRO Arena.

Adi Mutu, replică genială, după o seară fantastică: „Acum l-am depășit pe Hagi!”

Adi Mutu nu a făcut parte din Generația de Aur, dar s-a intersectat cu Hagi și compania pe finalul carierei acestora. Mutu și-a amintit de lupta pe care a dus-o cu Gică Hagi pentru suprameția în clasamentul golgheterilor all time ai naționalei. Cei doi au câte 35 de reușite în palmares.

„A fost o seară minunată, nu mă așteptam să fie atât de multă lume și acest vibe foarte, foarte frumos. Chiar m-am bucurat, am încercat să facem un show. Mă bucur că s-a terminat egal. Dar peste toate rămâne seara asta minunată și le mulțumesc atât băieților care au jucat, cât și publicului. La 43 de ani reușesc să îmi controlez emoțiile.

I-am spus lui Gică (Hagi – n.r.), am și înscris din pasa lui, acum am 36 (goluri – n.r.). A fost ultimul gol al meu la națională, din pasa lui. Ar fi fost fantastic dacă am fi jucat mai mult împreună, vă dați seama câte goluri aș fi avut acum la națională”, a declarat Adi Mutu la finalul serii.

Retragerea lui Adrian Mutu. Team România vs World Stars 3-3

În tabăra României au intrat rând pe rând următorii: Stelea, Maftei, Goian, Tamaș, Raț, Mutu, Săpunaru, Rădoi, Hagi, Marica, Ganea, Stăncioiu, Kiriță, Zicu, Codrea, A. Ilie, Pătrașcu, D. Niculae, Borza, M. Niculae, Iencsi și Dănciulescu.

Pentru World Stars au jucat: Frey, Ujfalusi, P. Cannavaro, Dainelli, Gobbi, Montolivo, Makelele, Jorgensen, Hasselbaink, Toni, Trezeguet, Avramov, Couto, Semioli, Gilardino, Bogdani, Pazzini, Blasi, Donadel, Golanski și Gamberini.

Gheorghe Hagi a fost în același timp și antrenor pentru Team România. Fabio Cannavaro și Cesare Prandelli au condus World Stars de pe margine.

Urmăriți Playsport.ro și pe