Dovada că Mihai Stoica s-a precipitat când a vorbit de Dorin Rotariu. Managerul FCSB a explicat cum s-a produs confunzia

Ștefănescu Dragoș 06.07.2022, 09:00
Dovada că Mihai Stoica s-a precipitat când a vorbit de Dorin Rotariu. Managerul FCSB a explicat cum s-a produs confunzia

FCSB a încercat să profite de situația lui Dorin Rotariu și să-l repatrieze în această vară. Astfel, Mihai Stoica l-a contactat pe mijlocaș pentru a stabili termenii eventualului transfer. După ce Iosif Rotariu a susținut că nepotul său nu a fost contactat de cei de la FCSB, Stoica a lămurit întreaga situație. Managerul FCSB a explicat care a fost adevărul din spatele discuțiilor eșuate.

Ce mesaje și-au trimis Mihai Stoica și Iosif Rotariu. Managerul FCSB a făcut lumină în confuzia creată

În sezonul trecut, Dorin Rotariu (26 de ani) a evoluat sub formă de împrumut la Atromitos. Mijlocașul român aparține de Ludogoreț, echipă cu care are contract până în anul 2024.

În această vară, împrumutul lui Dorin Rotariu la Atromitos a expirat, iar de această situație a vrut să profite FCSB. Gigi Becali și-a exprimat și în trecut dorința de a-l transfera pe mijlocaș dar mutarea nu s-a concretizat din diverse motive.

Astfel, Mihai Stoica l-a contactat pe Rotariu, însă din cauza unei confuzii discuția nu s-a mai concretizat. Acuzat de Iosif Rotariu că nu l-ar fi căutat pe nepotul său, managerul FCSB a dorit să facă lumină. Stoica a explicat că i-a trimis lui Dorin un mesaj pe WhatsApp însă acesta i-a oferit un răspuns evaziv a doua zi. Mai mult, oficialul roș-albaștrilor susține că fotbalistul putea să-i zică concret că nu vrea să discute despre o eventuală mutare la FCSB.

Pe numărul de telefon al lui Dorin Rotariu pe care îl aveam, care avea şi poza lui. I-am scris pe 28 iunie la: ”Salut, pot să te sun?” Pe telefonul meu nu se fac albastre bifele ca să înţelegeţi. Cât sunt două bife înseamnă că a intrat.

Apoi, duminică, la 23:11: ”Bună seara, scuzaţi de deranj. Sunt Rotariu Dorin. Acesta este numărul meu pe care mă puteţi suna. Mulţumesc de inţelegere.” Şi îmi scrie de pe numărul pe care îi trimisesem eu mesaj şi îmi trimite acelaşi număr. A semnat. Baftă din toată inima. Mie mi-a plăcut mereu. S-a făcut un caz. Putea să zică să nu îl sun”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Iosif Rotariu, atac dur la adresa lui Mihai Stoica

După ce Mihai Stoica a declarat în urmă cu câteva zile că Dorin Rotariu nu a dorit să-i răspundă la mesaj în ciuda faptului că-l citise, Iosif Rotariu a ieșit la atac. Fostul mare internațional susține că managerul FCSB nu l-a contactat pe nepotul său și că a mințit prin declarațiile sale.

Mihai Stoica nu i-a dat niciun mesaj lui Dorin. Dacă i-ar fi trimis vreun mesaj, nepotul meu i-ar fi răspuns lui Mihai Stoica pentru că e un băiat educat. Și nici nu și-a schimbat vreodată telefonul, are același număr de mulți ani.

A ales să rămână la Atromitos pentru că e foarte respectat acolo, antrenorul îl place, conducătorii clubului îl apreciază, e apreciat și de spectatori. A jucat nouă meciuri titular sezonul trecut, a vrut să rămână la Atromitos, Dorin vrea să mai joace mulți ani în străinătate”, a declarat Iosif Rotariu, potrivit sport.ro.