Dovada clară că între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat tot. Ce a făcut antrenorul Universității Craiova

Moldoveanu Camelia 15.09.2021, 11:24
Dovada clară că între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat tot. Ce a făcut antrenorul Universității Craiova

Laurențiu Reghecampf a făcut un gest care dovedește clar faptul că ruptura dintre el și Anamaria Prodan este una definitivă. Nimeni ar fi crezut că o să se ajungă în acest punct. De când s-a întors în România, antrenorul celor de la Universitatea Craiova este complet schimbat.

Laurențiu Reghecampf s-a rupt complet de Anamaria Prodan

După ce și-a încheiat contractul cu Al-Ahli, și după aproape patru ani consecutivi petrecuți în Emirate pentru a antrena, Laurențiu Reghecampf și-a căutat echipă în România. A fost prima dată să discute cu Gigi Becali, însă lucrurile nu s-au concretizat. În acea perioadă Anamaria Prodan susținea că soțul ei nu o să semneze niciodată cu „dușmanul”, adică Gigi Becali. Impresara și finanțatorul FCSB au fost în relații foarte bune pe vremea când Reghe a ocupat banca tehnică a „roș-albaștrilor”, ulterior lucrurile s-au schimbat la 90 de grade. Finanțatorul și impresara s-au atacat dur în presă și au făcut nenumărate dezvăluiri, însă Reghe a păstrat o relație bună cu Becali.

După „telenovela FCSB”, Laurențiu Reghecampf s-a înțeles cu Universitatea Craiova. Echipa nu avea antrenor, după ce Mihai Rotaru l-a demis pe Marinos Ouzounidis la sfârșitul lunii iulie. Surprinzător este faptul că Reghe a mers la Craiova singur pentru a-și negocia contractul. Gestul acestuia arată clar faptul că între le și impresara Anamaria Prodan ruptura este una definitivă. Cu toate acestea pare că s-a descurcat minunat și singur.

Laurențiu Reghecampf încasează de la CSU Craiova 15.000 de euro pe lună, sumă pe care și Edi Iordănescu o încasează la FSCB, potrivit gsp. Antrenorul din Bănie nu are primă de titlu, însă are câteva clauze care i-ar putea aduce mai mulți bani. Mai exact, primele 3 poziții în campionat valorează diferit: locul 3 – 200 de euro; locul 2 – 300 de euro și locul 1 – 400 de euro. Ce-i drept, s-a gândit să-și pună o clauză frumușică de reziliere a contractului. Mai bine zis, dacă Mihai Rotaru se înfurie și vrea să-l schimbe trebuie să-i plătească lui Reghe 300.000 de euro.

Playsport.ro vă dezvăluie ce sume astronomice are Dan Petrescu la CFR Cluj.

”Copiii vor fi principalii beneficiari ai acestei separări”

O persoană din anturajul faimosului cuplu a făcut dezvăluiri despre care este situația dintre cei doi soți și ce au aceștia de gând să facă mai departe.

Deși Anamaria continuă să spună că nu este vorba despre niciun divorț, ei deja au vorbit despre cum vor proceda cu banii și proprietățile lor comune. Lucrurile sunt stabilite până la cele mai mici detalii. Să nu vă așteptați ca Laur și Ana să se certe, să se bălăcărească pe avere. O să fie mai simplu decât credeți.

Dacă pot să mă exprim așa, copiii vor fi principalii beneficiari ai acestei separări. Evident, e o afirmație forțată pentru că, cel mai probabil, ei sunt cei mai afectați. În astfel de situații, copiii au cel mai mult de suferit. Nu va exista partaj. A fost dorința lui Laurențiu.

Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt. Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor”, a dezvăluit o persoană din anturajul cuplului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf exclusiv pentru playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe