Anamaria Prodan a început războiul cu Reghecampf. Prietenia s-a terminat

Moldoveanu Camelia / 17.09.2021, 08:44

Anamaria Prodan a găsit o metodă prin care să scape de femeie cu care soțul ei își împarte viața. Impresara apelează la toate armele pentru a nu-l piardă pe antrenorul CSU Craiova, susțin sursele Playsport. Reacția lui Laurențiu Reghecampf a fost una la care nu s-a așteptat nimeni.

Reghe, pus într-o situație dificilă pe Anamaria Prodan

Tot mai multă lume vorbește despre ruptura dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, ieșind la iveală în ultima vreme mai multe fotografii cu femeile alături de care antrenorul CSU Craiova își petrece timpul. Cu toate că tehnicianul din Bănia refuză să mai comunice cu soția sa, blocând-o pe toate rețelele de socializare și comunicând doar prin mail ce ține de copii, sexy-impresara a găsit o metodă prin care să scape de amantă.

Anamaria Prodan este foarte activă pe rețelele de socializare și a decis să apeleze la Instagram pentru a o îndepărta pe femeia care îi strică mariajul. Sperând că Laurențiu Reghecampf se află doar într-o etapă, într-o criză a vârstei de 40 de ani, cunoscuta impresară postează continuu poze cu el. Cu toate că imaginile sunt vechi, Reghe aflându-se tot timpul la Craiova pentru a-și antrena echipa, soția lui caută să-i supere amantă cu postările însoțite de mesaje lungi de dragoste.

Mai mult, Prodanca își etalează bijuteriile primite de la soțul ei ca și cum a fi primite de curând. În realitate, potrivit surselor playsport.ro, toate accesoriile de lux i-au fost oferite cadou înainte ca Laurențiu Reghecampf să-și dorească din tot sufletul să divorțeze. Cu toate se ține de acest plan de ceva vreme, până acum rezultate așteptate au întârziat să apară. Din păcate, divorțul este greu de evitat.

”Nu vreau să mai aud așa ceva”

După ce a analizat mai bine situația, soția a lui Reghecampf a ajuns la concluzia că este mai bine să nu își mai spele rufele în public. Tocmai de aceea în momentul în care și-a sărbătorit ziua numelui, Ana Prodan nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare. A preferat să petreacă fără tam-tam, în liniște, înconjurată de cei dragi. De altfel, ea a spus, la un moment dat, că este mai bine să nu își mai etaleze viața personală.

E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu ( n.r. discuția despre divorț), în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit. Soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva (n.r. discuții despre divorț). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie.”, declara în urmă cu ceva timp Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan le-a arătat fanilor ceasul, folosind în dreptul imaginii de pe Instagram și hashtag-uri precum ”soțul perfect”, ”cadou”, „îmi iubesc soțul”, ”Reghecampf”, ”te iubesc”. Dar, așa cum am menționat și mai sus, cadoul este unul vechi. Imaginea a fost doar o „armă” împotriva amantei lui Reghe.