Dovadă de iubire fără limite pentru Mirel Rădoi în timpul meciului de gală din Ghencea + moment penibil cu Florin Talpan în prim-plan

Moldoveanu Camelia 07.06.2022, 22:57

În meciul organizat cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la înființarea Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, Mirel Rădoi a primit o dovadă de iubire fără limite din partea unui tânăr. La polul opus, Florin Talpan s-a făcut de răs distrugând trofeul primit.

Un puști a îngenunchiat în fața lui Mirel Rădoi

Pe arena Ghencea, fanii „roș-albaștrilor” s-au putut bucura de un spectacol inedit. După festivitatea de premiere a avut loc un meci demonstrativ între Steaua și România.

Echipă Steaua: Mirel Rădoi, Iosif Rotariu, Constantin Gălcă, Marius Lăcătuș, Victor Pițurcă, Tudorel Stoica, Daniel Oprița, Adi Ilie, George Ogăraru, Iulian Miu, Cristi Ciocoiu, Gabi Boștină etc.

Echipa României: Daniel Pancu, Adrian Iencsi, Florin Prunea, Cosmin Contra, Florentin Petre, Ionel Dănciulescu, Florin Cernat şi Neluțu Sabău etc.

Cele două echipe, Steaua și naționala României, au fost coordonate de pe bancă de Mircea Lucescu (România), respectiv Anghel Iordănescu (Steaua).

În timpul reprizei secunde, meciul a suferit o scurtă întrerupere. Un puști a pătruns pe teren și nu a fost oprit de nimeni. Acesta a alergat printre fotbaliștii celor două echipe și s-a oprit în fața lui Mirel Rădoi. Fostul selecționer al României nu și-a putut masca uimirea atunci când tânărul i s-a aruncat la picioare. În fața dovezii de iubire, Mirel Rădoi l-a luat pe tânăr în brațe. Cel din urmă a părăsit singur terenul, fără a pune probleme celor care mențineau siguranța, dar cu zâmbetul pe buze. (* minutul 2:47:10)

La final, Mirel Rădoi a mai rămas pentru o vreme în Ghencea. Acesta a oferit autografe și s-a fotografiat cu fanii.

Mirel Rădoi, autografe la finalul meciului Steaua - România. Sursă foto: playsport.ro
Mirel Rădoi, autografe la finalul meciului Steaua – România. Sursă foto: playsport.ro

Florin Talpan, moment penibil pe scenă

Dacă Mirel Rădoi s-a bucurat de un moment extrem de frumos, Florin Talpan s-a făcut de râs cum nu se putea mai rău.

Juristul CSA Steaua a fost și el premiat în cadrul galei Clubului Armatei, însă s-a emoționat și a dat de pământ cu trofeul.

Florin Talpan s-a aplecat pentru a aduna cioburile, însă fără prea mare succes. Comandantul Răzvan Bichir, cel care i-a înmânat distincția, s-a aplecat și el pentru a oferi o mână de ajutor.

Florin Talpan a dat de pământ cu trofeul. Sursă foto: playsport.ro
Florin Talpan a dat de pământ cu trofeul. Sursă foto: playsport.ro

Oficialul clubului „roș-albastru” s-a făcut remarcat în special prin replicile în războiului cu FCSB. Gigi Becali nu a ezitat niciodată să-i pronunțe numele atunci când s-a simțit deranjat de acțiunile celor de la CSA Steaua.

Florin Talpan a fost absent în ultima vreme din „lumina reflectoarelor”, însă se poate spune că a revenit în forță.