CSA Steaua, transfer șoc de la Universitatea Craiova! Atanas Trică, împrumutat în Liga 2: „E cel mai bine organizat club”

Robert Zanfir / 28.05.2022, 17:07
CSA Steaua, transfer șoc de la Universitatea Craiova! Atanas Trică, împrumutat în Liga 2: „E cel mai bine organizat club”

Atanas Trică (17 ani) va fi împrumutat de Universitatea Craiova la CSA Steaua. Lorena Balaci a confirmat mutarea, iar atacantul va juca în Ghencea în sezonul viitor.

CSA Steaua va avea ca obiectiv promovarea directă în sezonul viitor, dacă va rezolva problemele ce țin de regulamentul competițiilor interne. Daniel Oprița și compania s-au clasat pe locul 4 în Liga 2, dar nu au putut juca barajul pentru promovare.

Atanas Trică, împrumutat de la Universitatea Craiova la CSA Steaua

Speranță a celor de la CS Universitatea, nepotul lui Ilie Balaci a prins doar trei partide în tricoul echipei mari, în sezonul trecut. A debutat cu gol în victoria de pe terenul lui Dinamo. Cu toate acestea, în play-off nu a mai prins lotul lui Reghecampf, iar clubul a fost nevoit să caute o soluție pentru a juca. Lorena Balaci a confirmat pentru Gsp că fiul său va juca în Ghencea. Fiica lui Ilie Balaci este convinsă că Steaua este cel mai bine organizat club din Liga 2 și ca va fi un pas bun pentru Atanas.

Atanas Trică, îmbrățișat de Reghecampf după debutul cu gol din victoria Universității Craiova pe terenul lui Dinamo, 6-1

„Atanas are 15 goluri marcate în Liga 3. Nu există în momentul acesta o posiblitate pentru a juca la prima echipă, ținând cont de atacanții pe care îi are Universitatea. Avea nevoie de o creștere într-un mediu organizat. Pasul natural este la Liga 2.

Din punctul meu de vedere, dar și al tatălui lui, CSA Steaua este cel mai profesionist club din Liga 2, cu cele mai bune condiții, cu suporteri, cu presiune, cu dorință de performanță. Pentru a-l pregăti de marea performanță are nevoie de un club de asemenea talie. CSA este cea mai bună alegere!

În plus, el și-a manifestat dorința de a merge aici. A mai avut câteva oferte în iarnă. Aici este cel mai bine organizat club, suporterii îi știm, beneficiază de un antrenor de talie”, a declarat Lorena Balaci pentru sursa citată.

Elvir Koljic, Jovan Markovic şi Andrei Ivan au fost titularii de drept ai lui Laurențiu Reghecampf în ultimul sezon.

Pentru acest lucru m-am apucat de fotbal, pentru a juca la Ştiinţa. Visul meu este să câștig titlul cu Știința,
Atanas Trică

25 de mii de euro este cota de piață a lui Atanas Trică, conform transfermarkt.

Da, am discutat această posibilitate. Este și o chestiune familială pentru care îl împrumutăm, să fie mai aproape de familie,
Sorin Cîrțu, președinte Universitatea Craiova