Drăghia, discurs relaxat după succesul cu Afumați: ”Dacă vom face la fel și pe viitor, vom câștiga foarte multe meciuri”

Giosanu Catinca 29.09.2022, 00:21
Drăghia, discurs relaxat după succesul cu Afumați: ”Dacă vom face la fel și pe viitor, vom câștiga foarte multe meciuri”

Formația antrenată de Adrian Mutu a învins-o pe CS Afumați, cu scorul de 3-0, în cadrul play-off-ului Cupei României și s-a calificat, astfel, în grupele Cupei României.

Reacția lui Drăghia, după succesul cu Afumați

Giuleștenii au început în forță partida cu CS Afumați. Ei și-au arătat superioritatea după doar trei minute de joc. Ciobanu a reușit să se facă remarcat încă din minutul trei al meciului, când a șutat de la distanță, dar mingea a ajuns în plasa laterală. După alte cinci minute a fost deschis scorul prin Luckassen. Au urmat apoi golurile marcate de Papeau (minutul 14), Emmers (minutul 38).

Giuleștenii sunt mulțumiți de jocul reușit împotriva ilfovenilor. Portarul Rapidului a recunoscut că s-a simțit extraordinar datorită fanilor. El consideră că elevii lui Mutu și-au făcut treaba și este încântat că nu a încasat niciun gol.

”Suporterii ne-au făcut să ne simțim ca acasă”

Fotbalistul a adus în discuție și meciul cu Chindia, care se va disputa luni, 3 octombrie, de la ora 22:00.

M-am simțit bine, mă bucur că ne-am făcut treaba. M-am simțit extraodrinar de bine, pentru că au fost suporteri. Ne-au susținut și astăzi cum o fac de obiecei peste tot pe unde jucăm.

(nr. despre Cupa României) Nu acesta este un obiectiv important. Sperăm să ajungem cât mai departe. De ce nu, chiar să câștigăm Cupa.

Ceea ce s-a întâmplat anul trecut a fost o lecție și de data asta am intrat mult mai concentrați. Dacă vom face la fel și pe viitor, vom câștiga foarte multe meciuri.

(despre cum s-a simțit pe Giulești) M-am simțit oarecum ciudat, am ieșit pe partea cealaltă, suporterii ne-au făcut să ne simțim ca acasă.

(despre meciul cu Chindia) O partidă dificilă, dar dacă vom juca la fel, dacă vom intra cu ambiție, conectați, cu siguranță vom câștiga.”, a fost reacția portarului, după meciul cu Afumați.

Echipele de start

CS Afumați: Obretin – Ciucur, Robicek, M. Leca, A. Oprea – Zaina, Șt. Stîngă – Beșleagă, Băciuț, Iamandache – Cocoș
Rezerve: Chioveanu, Buliga, Vl. Tudorache, Bg. Matei, Ad. Neacșu, Rz. Avram, T. Nicolae, I. Ionică, S. Alexe
Antrenor: Vasile Neagu

Rapid: Drăghia – Cl. Belu, Dr. Grigore, P. Iacob, Fl. Ștefan – A. Ciobanu, Al. Albu, Emmers – Pănoiu, Luckassen, Papeau
Rezerve: Sandu, Crepulja, Ignat, Costache, Jr. Morais, Dussaut, Despa, Onea, Dugandzic
Antrenor: Adrian Mutu

Stadion: Rapid – Giulești
Arbitru: Claudiu Marcu / Asistenți: Erchian Ionus, Marian Carson