Dramă completă pentru Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc. A terminat cu tenisul în 2022

Gabriel-Alexandru Ioniță 15.09.2022, 14:20
Dramă completă pentru Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc. A terminat cu tenisul în 2022

Simona Halep trece prin momente foarte dificile, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. După ce a divorțat de Toni Iuruc după nici un an de mariaj, jucătoarea de 30 de ani a anunțat că nu va mai concura la niciun turneu în acest an.

Simona Halep a anunțat că nu va mai concura în acest an la niciun turneu

Motivul este reprezentat de intervenția chirurgicală la care a fost supusă recent. Simona Halep a explicat că în acest moment nu își dorește decât să se recupereze total, iar abia apoi va reveni pe terenul de tenis, mai exact în 2023.

Fostul lider WTA a ținut să sublinieze că anul 2022 a fost unul extrem de agitat pentru ea și a anunțat că are în continuare planuri importante pentru finalul carierei, pe care va încerca să le îndeplinească în sezonul viitor.

Nu știu cât de mult va dura recuperarea, pentru moment nu mă gândesc la nimic altceva decât la recuperare. Ce este sigur este că nu voi mai fi aptă să concurez în acest an la niciun turneu. 2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin cu de toate. Ne vedem pe teren, 2023! Simt că încă am multe de făcut pe terenul de tenis și am în continuare obiective”, a anunțat Simona Halep prin intermediul rețelelor de socializare.

Fostul lider WTA își asumă că se poate depărta din nou destul de mult de top 10 mondial

În aceste condiții, Simona Halep, care se află momentan pe locul 9 în clasamentul WTA, va mai coborî cu siguranță câteva locuri până va reveni pe teren. Chiar și așa, această intervenție chirurgicală nu mai putea suferi o amânare. După cum chiar Simona a explicat la momentul respectiv, ea avea mari probleme în a respira, mai ales în timpul meciurilor. Așa că a decis să facă de urgență acea rinoplastie.

„Așa cum câțiva dintre voi știați deja, am avut probleme cu nasul mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava, deoarece aveam nasul complet înfundat.Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost cu ajutorul operației. Dr Daniel Popescu mi-a făcut cu această ocazie și o intervenție chirurgicală. Mulțumesc! Totul a mers foarte bine, am nevoie de câteva săptămâni de odihnă înainte să reiau antrenamentele. Ne vedem în curând pe teren!”, a transmis Simona Halep la scurt timp după ce a ieșit din operație, tot prin intermediul rețelelor de socializare.