În brațele cui și-a găsit liniștea Simona Halep după furtuna din viața sa. Ultimele imagini confirmă că relația cu mama sa este specială

Andrei Alexandra 16.09.2022, 15:30
În brațele cui și-a găsit liniștea Simona Halep după furtuna din viața sa. Ultimele imagini confirmă că relația cu mama sa este specială

Simona Halep are parte de susținerea totală a familiei, și în special a mamei sale, în această perioadă dificilă pe care o traversează, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. După ce a divorțat de Toni Iuruc, jucătoarea de tenis în vârstă de 30 de ani a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Este vorba despre o rinoplastie, pe care ea a amânat-o de foarte mult timp.

Simona Halep a mers la cumpărături alături de mama sa la scurt timp după intervenția chirurgicală

S-a decis să o facă însă în cele din urmă, după cum a explicat chiar ea, din cauza faptului că în ultima perioadă întâmpina tot mai multe probleme cu respirația, în special în timpul meciurilor. Doar că, în urma acestei operații, Simona Halep este nevoită să stea departe de teren circa 3 luni și astfel nu va mai participa la niciun turneu în acest an.

În toată această perioadă agitată, ea a simțit nevoia să se detașeze puțin de toate aceste probleme. După ce a anunțat că anul 2022 s-a încheiat pentru ea din punct de vedere sportiv, Simona Halep a mers la cumpărături, alături de mama sa, în zona Băneasa din Capitală, a informat cancan.ro. Conform sursei citate, Simona ar avea încă unele vânătăi din cauza intervenției chirurgicale pe care a suferit-o recent.

În ciuda acestui aspect, ea a fost foarte bucuroasă după operație, pentru că, cu această ocazie, a reușit în sfârșit să își facă și o intervenție estetică, pentru remodelarea nasului. Ea a explicat că nu era deloc încântată de modul în care arăta acesta înainte și că și-a dorit de foarte mult timp să facă această operație estetică, dar nu a avut niciodată timp din cauza programului competițional încărcat. Acum însă, odată cu rinoplastia, a reușit să facă și acest lucru.

Anunțul făcut de fostul lider WTA

„Când am pierdut la US Open, mi-am dat seama că sunt complet epuizată mental. Având probleme de respirație de mulți ani deja, care s-au înrăutățit, am decis să mă supun sfaturilor medicilor și să fac operația necesară.

Nu aș fi putut să o fac mai devreme, pentru că nu am găsit trei luni libere pentru recuperarea de după, întrucât tenisul mi-a fost prioritatea numărul unu.

Dar am simțit că e timpul potrivit să o fac și, de asemenea, să fac ceva pentru mine, personal. De aceea am făcut și operația estetică, pe care voiam să o fac de mult, pentru că nu îmi plăcea nasul meu deloc.

Așa că am făcut-o și pe asta, am rezolvat problema atât funcțional, cât și estetic. Știu că mulți veți putea să mă înțelegeți.

Nu știu cât va dura recuperarea, pe moment nu mă gândesc la nimic, decât la recuperare.

Ce e cert e că anul acesta nu voi mai juca în niciun turneu oficial. Sezonul 2022 e încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, umplut cu toate experiențele posibile.

Ne vedem pe teren, 2023! Simt că încă am multe de făcut pe terenul de tenis și încă am niște obiective de atins”, a transmis Simona Halep prin intermediul rețelelor de socializare.

CITEȘTE ȘI Bărbații părăsiți de Simona Halep în ultimul an! La cine a renunțat constănțeanca de când a început să lucreze cu Patrick Mouratoglou