Drama cumplită a lui Cristi Borcea. Fostul acționar al lui Dinamo a rămas fără bani: „Mi-am vândut apartamentul de 4 camere”

Moldoveanu Camelia 12.05.2022, 07:19
Drama cumplită a lui Cristi Borcea. Fostul acționar al lui Dinamo a rămas fără bani: „Mi-am vândut apartamentul de 4 camere”

Cristi Borcea a vorbit deschid despre momentele în care a rămas fără bani. Însă, acesta a subliniat că niciodată nu i-a fost frică de sărăcie. Printre altele, omul de afaceri a oferit detalii și despre perioada petrecută în fruntea clubului Dinamo.

Buteliile, salvarea lui Cristi Borcea

Invitat în emisiunea „Ameritat cu Nasrin”, Cristi Borcea a vorbit despre cele trei dăți în care a rămas fără bani. Omul de afaceri a fost salvat de afacerea care l-a îmbogățit perima dată, buteliile. Soțul Valentinei Pelinel a ținut să sublinieze faptul că nu îi este frică de sărăcie.

Mi-a plăcut fotbalul de mic. De trei ori am rămas fără bani. Am vândut apartamentul cu 4 camere din Centrul Civic. Au fost momente în care am rămas fără bani.

Am vândut mașinile, mi-am luat Dacia și zic… tot la butelii trebuie să ajung. Am luat din nou o mașină de 40 de butelii și cu ea am reușit. Nu mi-a fost frică de sărăcie. Am muncit mult.”, a declarat Cristi Borcea, în podcast-ul „Ameritat cu Nasrin”

„Sunt pe pastile”

Omul de afaceri a fost complet „vrăjit” de clubul Dinamo, echipă pe care a patronat-o cu mult patos. Fotbalul, însă, l-a îmbolnăvit pe Cristi Borcea. Din nefericire, acesta se află și acum sub tratament din cauza operației pe cord deschis.

Când am pierdut primul campionat în sezonul 1998/1999, am avut 3 săptămâni în care n-am dormit deloc. Fotbalul m-a făcut să am operații pe cord deschis la 41 de ani. Și în momentul de față sunt pe pastile.
N-am regretat nici când am făcut operația pe cord, nici când am pierdut campionate, nici când am ratat calificarea în Champions League, nici când am fost la pușcărie 5 ani și jumătate.„, a povestit Cristi Borcea.

Cristi Borcea și-a pus averea la adăpost

S-ar putea spune că omul de afaceri are experiență în ceea ce privește căsniciile, fiind la al treilea mariaj. Valentina Pelinel a dezvăluit faptul că înainte să semneze în fața ofițerului de stare civilă, ea și omul de afaceri au mers la notar pentru a-și separa bunurile. Cu alte cuvinte, Cristi Borcea a avut grijă să nu-și împartă averea în caz de divorț.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim!

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu vroiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo.Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rau și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a mai dezvăluit Valentina Pelinel.

Urmăriți Playsport.ro și pe