Pentru a nu fi părăsită, soția lui Cristi Borcea face mari sacrificii. Valentina Pelinel a dat cărțile pe față

Moldoveanu Camelia 04.05.2022, 13:36
Pentru a nu fi părăsită, soția lui Cristi Borcea face mari sacrificii. Valentina Pelinel a dat cărțile pe față

Valentina Pelinel face sacrificii mari pentru a fi pe placul lui Cristi Borcea. Soția fostului patron al clubului Dinamo a vorbit deschis despre felul în care își trăiește viața.

Valentina Pelinel a recunoscut: „Mă chinui”

Nu este un secret pentru nimeni faptul că fostul patron al lui Dinamo are mare lipici la femei. Astfel că Valentina Pelinel trebuie să se mențină în formă pentru a rămâne pe placul lui Cristi Borcea.

Mă chinui, mă abțin de la mâncare, merg în fiecare zi la sală. Vi se pare corect? Mă mai chinui pentru că îmi place să mănânc. Sunt gurmandă. Vă zic sincer că mai ‘scap’ și eu.

Ai să râzi, dar cel mai greu îmi este să renunț la pâine. La pâine caldă. Îmi aduce aminte de copilărie. Mă abțin cu greu și de la merdenelele alea calde, gogoși, covrigi. Ce mâncam noi când eram mici și plecam de la școală. Poftesc la carbohidrați.

După ce mănânc mă ia vinovăția și încep să calculez cât înseamnă, câte calorii am mâncat, mă gândesc cât trebuie să lucrez la sală. Dar îmi place. Sincer, acum, nu trebuie să te privezi chiar de tot. Dacă există un echilibru atunci e bine. Și în vacanțe mai pun un kilogram, două, apoi le dai jos. Important este să nu le ții acolo mult timp”, a mărturisit soţia lui Cristi Borcea, potrivit ego.ro.

Cristi Borcea, la un pas de moarte!

În perioada în care era acționar la Dinamo, Cristi Borcea avea un cuvânt greu de spus în fotbalul românesc. Cele mai mari satisfacții pe plan sportiv le-a cunoscut tot la cârma echipei din ”Ștefan cel Mare”.

Totuși, anii petrecuți în fruntea lui Dinamo și-au pus amprenta pe sănătatea lui Cristi Borcea. Omul de afaceri a dezvăluit că stresul din acea perioadă l-a afectat extrem de mult. În ciuda tuturor neajunsurilor, Cristi Borcea nu regretă deloc că s-a implicat la echipa sa de suflet.

„Am pierdut mult, cel mai mult am pierdut sănatatea. Nu dorm noaptea, iau cinci pastile pe zi, operaţie pe cord, două divorţuri, mai mult ce sa pierzi? Plus atâtea milioane. Am norocul că am o familie extraordinară, o soţie deosebită, care mă întelege că sunt momente grele prin ce am trecut, dar atunci m-au înţeles.

Le-am zis ca e fotbalul pe primul plan. Nu regret din ceea ce am făcut, am avut şi satisfactii. Marea mea nerealizare, Liga Campionilor. E o echipă blestemată (n.r.- Dinamo)”, a dezvăluit Cristi Borcea, pentru realitateasportiva.net.

Urmăriți Playsport.ro și pe