Dramă în fotbal. Un fost jucător important a murit la doar 34 de ani. A pierdul lupta cu o boală nemiloasă

Ștefănescu Dragoș 19.09.2022, 19:53
Dramă în fotbal. Un fost jucător important a murit la doar 34 de ani. A pierdul lupta cu o boală nemiloasă

În acest start de săptămână, o veste tragică lovește fotbalul mondial. Fotbalistul elvețian Nicolas Schindelholz a murit la doar 34 de ani. El se lupta de doi ani cu o boală necruțătoare.

O nouă tragedie lovește fotbalul mondial. Nicolas Schindelholz a murit la doar 34 de ani

Fotbalul mondial a primit o nouă veste tragică. Fotbalistul elvețian Nicolas Schindelholz a murit la doar 34 de ani. De doi ani el se lupta cu un cancer pulmonar.

Nicolas Schindelholz a evoluat pe postul de fundaș pentru mai mute echipe din Elveția. În perioada 2006 – 2009 el a jucat pentru echipa U21 a lui FC Basel, devenind chiar căpitan. În 2009, Schindelholz a fost cedat la FC Thun, formație la care a jucat timp de opt ani. Ulterior a mai jucat la FC Luzern și FC Aarau. Din păcate, în 2020 a aflat că suferă de cumplita boală, iar în 2021 a fost nevoit să se retragă din activitatea sportivă.

Fostele echipele ale lui Schindelholz au anunțat tragica veste pe rețelele de socializare.

FC Basel deplânge moartea lui Nicolas Schindelholz. Fostul nostru căpitan U21 a murit de cancer la vârsta de 34 de ani. Întregul club este șocat de această veste și transmite cele mai profunde condoleanțe familiei. Odihnește-te în pace, Nick”, au scris cei de la FC Basel.

Fostul nostru fundaș central a murit de cancer la doar 34 de ani. FC Aarau transmite rudelor cele mai sincere condoleanțe și le urează multă putere în aceste vremuri grele.

Nico a fost un fotbalist bun, dar mai presus de toate a fost un om grozav”, au anunțat cei de la Aarau.

Fotbalul românesc este în stare de șoc după moartea lui Florin Hidișan

În urmă cu o săptămână, sportul din România a fost lovit de o veste tristă. Florin Hidișan, fostul fotbalist cu peste 100 de meciuri jucate în Liga 1, a murit la doar 40 de ani.

În 2021, Florin Hidișan a primit crunta veste din partea medicilor. El a fost diagnosticat cu cancer, iar după aproximativ un an de luptă cu boala necruțătoare, fostul fotbalist din Liga 1 s-a stins din viață. Doar 40 de ani avea Florin Hidișan, despre care gsp.ro dezvăluie că a trecut prin chinuri cumplite în ultimele săptămâni. Din cauza tratamentelor de chimioterapie, el a slăbit enorm și ajunsese să cântărească doar 43 de kilograme. Florin Hidișan strângea bani pentru a merge la un tratament în SUA, însă timpul nu a mai fost de partea sa.

Fostul mijlocaș dreapta a jucat în carieră la U Cluj,  Internațional Curtea de Argeș, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA și Pandurii. A adunat peste 100 de meciuri în Liga 1 și alte câteva zeci în Liga a 2-a.