Drama jucătorului care s-a lăsat de fotbal la 23 de ani! ”Îl dau în judecată pe Florin Bratu! Venea și mă bătea pe picior…”

Mihai Cheles 20.01.2021, 19:43
Drama jucătorului care s-a lăsat de fotbal la 23 de ani! ”Îl dau în judecată pe Florin Bratu! Venea și mă bătea pe picior…”

Sportivul care s-a lăsat de fotbal la doar 23 de ani rupe tăcerea. Vrea să se răzbune pe toți cei care au refuzat să-l ajute în procesul său de vindecare. În 2019, Alin Gojnea accepta să semneze cu formația de ligă secundă, Aerostar Bacău, unde antrenor era Florin Bratu. Ceea ce se credea a fi un pas important în carieră, a fost, de fapt, capătul de drum.

Alin Gojnea era cunoscut antrenorilor de fotbal din Liga a 2-a. Mai jucaseră la formații precum CS Balotești, Academica Clinceni și Sportul Snagov. Așa că Florin Bratu a apelat la serviciile sale.  Fotbalistul a acceptat să meargă la Bacău, însă la scurt timp s-a accidentat.

După un control RMN, Alin Gojnea a aflat că avea ligamentele încrucișate rupte. Și-a înștiințat clubul, însă moldovenii au refuzat să-i plătească costurile operației. O operație care, realizată într-un mediu profesionist, costă mii de euro bune. Ba mai mult, Florin Bratu l-a chemat la antrenamente și l-a convins să tragă de el, că se poate descurca și așa.

Drama jucătorului care s-a lăsat de fotbal la 23 de ani! ”Îl dau în judecată pe Florin Bratu! Venea și mă bătea pe picior…”

Alin Gojnea s-a lăsat de fotbal la 23 de ani

Bineînțeles că aceste lucruri nu au făcut decât ca lucrurile să se agraveze. Ajunsese să calce greu pe acel picior. La un an distanță, tânărul fotbalist s-a operat ajutat fiind de internaționalul român Alexandru Băluță. Acestea a realizat recuperarea indicată de medici, însă la jumătatea anului 2020 a decis să se lase de fotbal.

Alin Gojnea a declarat în cadrul unei emisiunii de pe Youtube, denumită „Sport Maraton”, că se gândește să acționeze în instanță clubul de care aparținea, Aerostar Bacău, dar și toți antrenorii de la acea dată. De asemenea, se gândește să meargă până la Curtea Europeană a Drepturilor Omului pentru a-și primi dreptate.

Vreau să merg la CEDO. Am intrat într-o discuție cu un avocat și așteptăm toate documentele necesare pentru a da în judecată clubul Aerostar Bacău și pe Florin Bratu. Din ce am vorbit cu avocatul, mi-a spus să-i fac să sufere cum am suferit și eu.

Eu i-am zis avocatului că opresc totul dacă Florin Bratu și cei de la Bacău își prezintă public scuzele. Bratu venea și mă bătea pe picior și-mi spunea că el a avut 30 de operații și că eu n-am nimic. Nu pot să înțeleg cum Florin Bratu a mai antrenat după ce a fost la Bacău.

Încă nu știu dacă mergem mai întâi la Tribunal sau la CEDO. Eu i-am spus că aș vrea să merg la CEDO, dar probabil va trebui să mergem mai întâi la instanțele din țară. I-am trimis toate dovezile avocatului, a declarat Alin Gojnea.

„Acum, dau cu mătura. Ajut cum pot”

După ce s-a lăsat de fotbal, Alin Gojnea a fost nevoit să o ia de la capăt. S-a angajat într-o cafenea, însă pandemia de coronavirus l-a obligat să se reorienteze din nou. De data aceasta, într-un service auto, unde face de toate.

Momentan sunt ca o furnică. Strâng, strâng până când voi ajunge iar sus. Acum lucrez în domeniul auto, mai dau cu mătura. Ajut cum pot. E o afacere de familie. Înainte am lucrat la o cafenea, a completat Gojnea.

Urmăriți Playsport.ro și pe