Dramă pentru Alibec la câteva zile după golurile cu Bașakșehir. Atacantul a suferit o accidentare gravă

Radu Bordei 22.01.2021, 13:11
Dramă pentru Alibec la câteva zile după golurile cu Bașakșehir. Atacantul a suferit o accidentare gravă

Dramă pentru Alibec la câteva zile după golurile cu Bașakșehir. Atacantul a suferit o accidentare gravă și va lipsi o perioadă mai lungă de pe teren. Este un ghinion teribil pentru fotbalist care tocmai începea să arate o formă apropiată cu cea de la Astra. Iar venirea lui Dan Petrescu promitea să scoată tot ce e mai bun din atacant. 

Noul antrenor al celor de la Kayserispor s-a luat și el cu mâinile de cap după ce a aflat de problemele pe care le are atacantul. „Bursucul” se baza pe Alibec în noua lui strategie.

Dramă pentru Alibec la câteva zile după golurile cu Bașakșehir

Denis Alibec a impresionat în partida cu Bașaklehir, campioana Turciei. Kayserispor a câțtigat cu 2 la 0, iar Alibec a fost cel mai bun de pe teren. Atacantul român a marcat prima sa dublă în Superliga din turcia. Din păcate, a părăsit terenul pe targă, spre supărarea lui Dan Petrescu. Antrenorul simțea că Alibec este într-un moment bun și îl poate ajuta în misiunea de a salva echipa de la retrogradare.

Antrenorul anunțase deja că nu se va baza pe Alibec în meciul următor, dar, din păcate pentru el și pentru atacant, accidentarea este mai gravă decât se crezuse. Iar Alibec ar putea lipsi o perioadă mai lungă.

Dan Petrescu nu se mai poate baza pe Alibec

Se consultă la Barcelona

Atacantul nu s-a putut bucura de primele sale goluri în campionatul Turciei. Nu va putea să profite de momentul bun pe care îl traversa. Se pare că, în cel mai bun caz, fostul vârf al Astrei va lipsi o lună de pe gazon. Tot atât a lipsit Alibec ultima dată când a suferit o accidentare similară pe când juca la Giurgiu.

De altfel fotbalistul nu va rămâne în Turcia. Clubul îl va trimite la o clinică din Barcelona pentru a fi consultat de specialiști și pentru a grăbi recuperarea acestuia. Șefii clubului îl vor cât mai repede înapoi pe teren și speră să nu fie prea târziu ca să salveze situația.

Dan Petrescu cere întăriri de urgență

Accidentarea lui Alibec i-a dat peste cap planurile lui Dan Petrescu. Antrenorul va trebui să găsească repede soluții pe piața transferurilor, mai ales că nu știe când se va baza din nou pe serviciile lui Alibec.

Totul era bine la echipă, dar acum a intervenit această accidentare. Ne-a dat planurile peste cap, iar acum va trebui să mai aducem alți fotbaliști. Și este nevoie să o facem repede, este emsajul transmis de Dan Petrescu către șefii clubului.

Urmăriți Playsport.ro și pe