Dramă pentru Marian Drăgulescu la Survivor. Fostul mare gimnast a primit vestea în ultimul episod al show-ului

Giosanu Catinca / 29.04.2022, 08:47
Dramă pentru Marian Drăgulescu la Survivor. Fostul mare gimnast a primit vestea în ultimul episod al show-ului

Marian Drăgulescu, Faimosul de la ”Survivor România”, este în pericol de eliminare. Fostul mare gimnast a primit vestea în ultimul episod al show-ului.

Marian Drăgulescu, probleme la Survivor

Marian Drăgulescu se confruntă cu probleme la Survivor România 2022. Ediția de duminică a adus schimbări majore la show-ul Survivor România.

După ce s-au bucurat de o cină copioasă pregătită de celebrul Chef Foa, concurenții s-au luptat pe o vreme capricioasă, având și probă grea în lupta pentru Imunitate. La final, cele două triburi au primit o veste neașteptată din partea lui Daniel Pavel. Prezentatorul show-ului i-a luat prin surprindere pe concurenți.

Tribul care a pierdut astăzi nu mai dispută colanul de Imunitate. Suntem în momentul unui nou game changer, care înseamnă faptul că tribul care pierde nu mai dispută Imunitatea individuală, ci vine direct în Consiliu. În acest Consiliu se fac nominalizări, în acest consiliu nu ați venit cu colane de Imunitate Individuală, nu este ca și până acum. Mai devreme la Joc, v-am inserat o afirmație: „performanța face diferența.”, a spus prezentatorul show-ului de la Pro TV.

”Am ajuns departe și suntem foarte puțini”

Alex Delea și Doru Răduță, cei doi concurenți care au fost cei mai rapizi în aducerea punctului, au aflat astfel că au imunitate și pot face nominalizări. Ei au ales să îi nominalizeze pe Elena Chiriac, Alexandra Duli și Marian Drăgulescu.

Nu mi-am imaginat niciodată că în poziția de nominalizat te trec atâtea emoții. Încerc să îmi găsesc cuvintele. Votul colectiv înseamnă acum doar două voturi. Am ajuns departe și suntem foarte puțini.”, a spus Elena Chiriac, cu ochii în lacrimi.

Gimnastul Marian Drăgulescu nu își imagina vreodată că va ajunge să depindă de votul celor de acasă. El are mare încredere în forțele proprii și speră să pună mâna pe premiul cel mare. Fratele său își făcea griji, la început, pentru Marian, spunând că acesta este gurmand și că nu va rezista cu o cantitate limitată de mâncare.

Eu cred că asta e cea mai mare provocare pentru el, cea mai mare încercare. Nu competiția, nu toate jocurile pe care le au acolo sau disensiunile dintre ei, dar mâncarea este, cu adevărat, o problemă mare pentru el.”, spunea fratele Faimosului, la începutul acestui an.