Drama uriașă a Soranei Cîrstea. “Am plâns de frustrare!” Ce a pățit jucătoarea din România

Giosanu Catinca 16.03.2022, 09:25
Drama uriașă a Soranei Cîrstea. “Am plâns de frustrare!” Ce a pățit jucătoarea din România

Drama neștiută a Soranei Cîrstea. Iubita lui Ion Ion Țiriac a trecut prin momente grele după accidentarea teribilă suferită la nivelul umărului drept. Sportiva din Târgoviște susține că problema la umăr o va însoți toată viața. Deși incidentul s-a petrecut în urmă cu mai mulți ani de zile, ea resimte și acum durere într-o zonă specifică a umărului.

Sorana Cîrstea are probleme de sănătate

Sorana Cîrstea, jucătoarea de tenis care a fost învinsă de Simona Halep, scor 6-1, 6-4, în optimile de finală de la Indian Wells, a suferit, în 2014, o accidentare la umărul drept. Cadrele medicale nu i-au dat prea multe șanse. I-au spus că și dacă se supune unei intervenții chirurgicale tot nu va primi garanția că va putea continua să facă performanță în tenis.

Sportiva a suferit enorm, căci nu știa ce altceva să facă, înafară de sportul care a consacrat-o. Luni în șir a stat și s-a gândit la faptul că trebuie să se reprofileze. Nu a fost însă nevoie să își găsească o altă carieră.

”Mi-am pus problema că nu o să mai pot juca tenis”

Nora lui Ion Țiriac ajunsese să își facă probleme că nu va mai putea să joace tenis. Sportiva nu s-a dat însă bătută. Ea a luptat până în ultima clipă și a reușit să revină printre primele clasate. În tot acest timp, ea a beneficiat de suportul antrenorului Marius Comănescu, pentru care are un respect aparte.

A fost un moment în care nu am crezut că mai revin. Mi s-a spus că problema mea se poate opera, însă nu există garanție și mai bine să încerc cu recuperare 9 luni de zile. Primele 5 luni nu am jucat tenis. Făceam doar recuperare, câte 6-7 ore pe zi și îmi aduc aminte că mă așezam seara la televizor, erau diferite turnee, iar eu pur și simplu plângeam de frustrare!

Au fost momente în care, în primele luni, umărul nu dădea semne să se îmbunătățească și mi-am pus problema că nu o să mai pot juca tenis. A fost foarte greu, întrucât nu era decizia mea! Iar eu simțeam că mai pot, simțeam că mai vreau, că mai trebuie, iar corpul spunea nu mai pot! Pe antrenorul meu, Marius Comănescu, l-am întâlnit într-un moment în care eram numărul 250, eram practic ieșită din circuit. Si dânsul ușor, ușor m-a pus pe linia dreaptă.”, a povestit Sorana Cirstea, la matinalul Gold FM.