Drama Vicăi Blochina a ieșit la suprafață și are legătură cu Victor Pițurcă. Blonda nu a putut opri inevitabilul

Catinca Giosanu 31.08.2021, 18:13
Drama Vicăi Blochina a ieșit la suprafață și are legătură cu Victor Pițurcă. Blonda nu a putut opri inevitabilul

Vica Blochina trăiește o adevărată dramă. Fosta balerină a rămas fără celebrul ei imobil. Focoasa blondină a fost evacuată din apartamentul de lux în urmă cu câteva zile. Calvarul prin care trece fosta dansatoare are legătură cu fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României, Victor Pițurcă. Vedeta este demoralizată și nu știe încotro să o apuce, mai ales că o paște o nouă tragedie. Blondina ar putea rămâne și fără permisul de conducere! Ultimele detalii din viața fostei amante a lui ”Piți” le aflați din materialul de mai jos.

Vica Blochina ar fi ajuns la sapă de lemn

Vica Blochina și fiul ei, Edan, nu mai locuiesc în apartamentul primit cadou de la Victor Pițurcă. Celebra dansatoare a fost evacuată din locuința de lux pe fondul datoriilor. După mai multe procese și trei sentințe de executare silită, fosta iubită a lui Victor Pițurcă a fost scoasă din imobilul primit în dar de la tatăl copilului ei. Aceasta a acumulat datorii la întreținere în valoare de 2.600 de euro. Așa se face că apartamentul a fost scos la licitație pentru suma de 199 de mii de eur0. Reamintim că apartamentul în care Vica locuia cu fiul ei a fost primit în dar de la tehnicianul român în anul 2007. Tot atunci, fosta balerină s-a ales și cu o mașină de lux de la fostul ei iubit.

Fosta iubită a antrenorului a adorat întotdeauna o viață plină de opulență, dar acum se pare că va trebui să renunțe la multe dintre plăceri. Asta, cel puțin pentru o perioadă, pentru că agenții de poliție din Capitală i-au suspendat carnetul de conducere.

După ce a rămas fără casă, blonda lui Piți ar putea rămâne și fără permis

Chiar dacă agenții de la Rutieră i-au suspendat permisul, fosta amantă a lui Pițurcă speră că va avea câștig de cauză. Fosta dansatoare a dat în judecată autoritățile române în luna iunie. Primele două procese au fost de fapt niște amânări, urmând ca procesul să se reia la jumătatea lunii viitoare. Ea nu poate urca la volan decât cu o ‘dovadă’ eliberată de Poliție până când magistrații se vor pronunța. În cazul în care răspunsul va fi unul negativ, blondina va trebui să-și ispășească termenul de suspendare. Totuși, dacă va câștiga procesul, ea va putea să conducă din nou pe străzile din municipiul București.

În ceea ce privește relația cu tatăl lui Edan, Vica Blochina și Victor Pițurcă nu și-au vorbit o perioadă de timp, dar acum păstrează legătura de dragul copilului.

Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni.”, a spus Vica Blochina la PRO TV, în emisiunea „La Măruță”.

Urmăriți Playsport.ro și pe