„Dublă” pentru Alex Maxim în Turcia! O nouă victorie spectaculoasă pentru Șumudică

Gabriel Eșanu 23.12.2020, 20:28
„Dublă” pentru Alex Maxim în Turcia! O nouă victorie spectaculoasă pentru Șumudică

Alexandru Maxim a marcat pentru Gaziantep și este într-o formă de zile mari în Turcia. A reușit o „dublă” în victoria de pe terenul lui Kasimpașa, scor 4-0. Românul a fost cel care a deschis scorul, în minutul 9, din lovitură de pedeapsă. Tot el a majorat diferența în minutul 25, cu un șut de la marginea careului. Maxim a ajuns astfel la un total de șase goluri în campionat pentru Gaziantep, echipa pregătită de Marius Șumudică. Doar Aboubakar, de la Beșiktaș, și Buyuk, de la Malatyaspor, au mai marcat mai mult decât mijlocașul român. Reușise să puncteze și sâmbătă, cu Fenerbahce.

Alex Maxim a marcat pentru Gaziantep și ajunge la șase reușite în acest sezon

Alex Maxim a fost înlocuit în minutul 81, imediat după ultimul gol al partidei. Alin Toșca a fost titular pentru echipa lui Marius Șumudică și a încasat un cartonaș galben în minutul 20. După această nouă victorie, a treia consecutivă, echipa lui Marius Șumudică este pe locul 4 în campionat. Cu 24 de puncte din 13 partide disputate. Pe primul loc este Antalyaspor, cu trei puncte în plus, dar și o partidă mai mult disputată. Fenerbahce și Galatasaray au câte 26 de puncte, dar primii au și ei tot 14 partide disputate.

Gaziantepspor este singura echipă din prima ligă din Turcia care a suferit o singură înfrângere în campionat. Toate celelalte competitoare au minimum trei eșecuri. Echipa lui Marius Șumudică pierdea singurul ei joc în luna septembrie, pe terenul celor de la Galatasaray, scor 1-3.

Marius Șumudică mai are contract cu Gaziantepspor până în vara anului viitor, iar turcii nu i-au propus prelungirea. Antrenorul român ar mai avea unele oferte, din Turcia și din zona Golfului, pe care este tentat să le accepte.

„Am primit două oferte în seara asta și nu știu dacă mă ia somnul. Ce zerouri? Alea șase zerouri erau, dar ce era în fața lor. Una este din zona Golfului, alta din Turcia. Sunt sub contract, mai am patru luni aici, după care sunt liber.

Dacă se supără turcii că zic asta? Păi, ei au zis că Șumudică face o treabă foarte bună, că sunt unul dintre cei mai buni antrenori din Turcia la ora actuală și că să vorbim de prelungire în martie sau aprilie. Păi, dacă ei cred că-i aștept până în martie, aprilie… Se înșeală. În martie, de Mărțișor, trebuie să-și caute alt antrenor”, a declarat Marius Șumudică pentru Digi Sport, în urmă cu doar câteva zile.

Urmăriți Playsport.ro și pe