Duckadam, categoric în disputa dintre MM Stoica și Leo Strizu: „Cred 99% din ce-a zis Leo”. Care a fost marea greșeală făcută de FCSB. VIDEO EXCLUSIV

Radu Bordei 18.03.2023, 08:35
Duckadam, categoric în disputa dintre MM Stoica și Leo Strizu: „Cred 99% din ce-a zis Leo”. Care a fost marea greșeală făcută de FCSB. VIDEO EXCLUSIV

FCSB-ul începe play-off-ul fără un antrenor cu licență pe bancă. Asta după ce Leo Strizu a preferat să părăsească echipa, în urma unui conflict cu managerul Mihai Stoica. Antrenorul a venit cu acuze grave la adresa omului de încredere a lui Gigi Becali.

Leo Strizu este apărat și de Helmut Duckadam. Unde crede acesta că au greșit cei de la FCSB

Fostul mare portar al Stelei a comentat, pentru Playsport, conflictul care a luat o amploare mai mare decât se aștepta cineva. Strizu nu a ezitat să îl arate cu degetul pe Mihai Stoica, pe care l-a acuzat că a forțat plecarea lui de la echipă.

Acesta nu a rezistat nici măcar trei luni de zile la FCSB. A intrat curând într-un conflict cu Meme Stoica, despre care a declarat că taie şi spânzură la formaţia roş-albastră. Potrivit lui Strizu, alcătuirea primului unsprezece, precum şi modificările din timpul partidei sunt dictate de Meme. La sfârşitul victoriei cu Petrolul Ploieşti, Strizu şi-a anunţat demisia de la FCSB.

Nu prea se înghesuie antrenorii să vină la FCSB. Dintre cei care au fost, cu siguranță nu mai vine niciunul. Din exterior, s-ar putea să mai fie unul sau doi, dar e foarte greu și așa. Strizu a venit pe prietenie, nu a venit pentru bani.

Gafa mare de tot a fost că nu l-au luat pe Strizu în cantonamentul din Antalya. A fost prea pe față. Au ignorat orice regulă. A fost umilit. Se pot accepta multe, dar până la o limită. Eu cred 99% din ce a spus Leo Strizu despre ce a trăit la Steaua, a spus Duckadam în exclusivitate la PlaySport Live.

Cum a reacționat Meme la un mesaj de Crăciun

Strizu spune că a avut permanent o relaţie tensionată cu Meme Stoica. Din declaraţiile tehnicianului în vârstă de 55 de ani a reieşit, de asemenea, că neînţelegerile cu Meme ar fi fost cele care ar fi dus la despărţirea sa de gruparea patronată de Gigi Becali.

Atâtea comportamente și atâtea fețe la un om că nici mai știi care sunt alea reale. Să vă mai spun ceva. Niciodată nu o să judec cât de credincioasă e lumea sau cât de necredincioasă este. Nimeni nu are acest drept. S-a întâmplat anul trecut, în Ajunul Crăciunului. Toți știm ce înseamnă Crăciunul pentru creștini, Nașterea Domnului.

Fiecare dintre noi le trimite mesaje celor apropiați, mesaje de sănătate, de ce am vrea să ni se întâmple, să avem bucurii. Asta am încercat și eu pe grupul de antrenori, să le urez numai și numai de bine colegilor. Ce mesaj credeți că primesc? ‘Terminați odată cu mesajele astea!’ De la Mihai Stoica. Păi de la cine?”, a povestit Strizu, într-un interviu acordat pentru Pro Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe