Duckadam, impresionat de campania de achiziții a Rapidului: „Cele mai bune transferuri”

Cosmin Olteanu 06.06.2023, 23:20
Duckadam, impresionat de campania de achiziții a Rapidului: „Cele mai bune transferuri”

Duckadam s-a declarat impresionat de campania de achiziții a Rapidului.

Până acum, Rapid a oficializat transferurile lui Omar El Sawy și Răzvan Oaidă. Însă, formația giuleșteană plănuiește să-i aducă și pe Christopher Braun, respectiv Yuri Matias, de la CFR Cluj.

Duckadam, impresionat de campania de achiziții a Rapidului

„Eroul de la Sevilla” susține că este uimit de mutările Rapdiului, care dovedește faptul că plănuiește să se lupte la titlul în sezonul următor.

„Dacă vine și Braun, Rapid a făcut cele mai bune transferuri de până acum. Oaidă este un jucător bun, foarte util, exact ce aveau nevoie cei de la Rapid. Păcat că FCSB nu l-a mai folosit, a fost titular până s-a supărat patronul și aia a fost. Braun va fi transferul sezonului, după părerea mea. Poate să joace și fundaș dreapta și stânga, a arătat la CFR, este un transfer foarte bun. Îi felicit dacă îl iau. Și Yuri este un jucător important, foarte bun, mai ales că Rapid are nevoie acolo în centrul defensivei. Transferuri bune pentru România.

Eu cred că Rapid vrea să se bată la titlu, se vede și din transferuri. Dar cred că mai au nevoie de un mijlocaș și un atacant, dar la același nivel, cu Yuri sau Braun”, a declarat Helmut Duckadam, în cadrul emisiunii PlaySport LIVE.

Daniel Niculae, entuziasmat de noul jucător al Rapidului

Președintele giuleștenilor a vorbit la superlativ despre Omar El Sawy, pe care îl consideră un jucător inteligent, cu un nivel de adaptabilitate foarte mare.

„Îți confirm transferul. Este un jucător pe care l-am urmărit de foarte mult timp. L-am văzut și pe stadionul Giulești. Este un jucător foarte inteligent, care poate juca pe mai multe posturi. Este un tip care se poate adapta foarte repede”, a declarat Daniel Niculae, pentru Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe