„Să vină cineva care nu are treabă cu România. Să fie parașutat”. Cum poate reajunge CFR Cluj campioană. Exclusiv

Cosmin Olteanu 06.06.2023, 22:06
„Să vină cineva care nu are treabă cu România. Să fie parașutat”. Cum poate reajunge CFR Cluj campioană. Exclusiv

Helmut Duckadam a dezvăluit cum poate reajunge CFR Cluj campioană.

În ultima perioadă, s-a vorbit despre faptul că Dan Petrescu ar putea să o părăsească pe CFR Cluj, în această vară, după ce a ratat titlul de campioană.

Cum poate reajunge CFR Cluj campioană

„Eroul de la Sevilla” este de părere că Dan Petrescu nu va rămâne pe banca CFR-ului. Acesta spune că formația din Gruia are nevoie de un antrenor care să nu aibă legătură cu fotbalul românesc, pentru a spera la un nou titlu de campioană.

„Dan Petrescu nu cred că rămâne și, chiar dacă îl ia pe Boateng cu două milioane de euro, cum s-a scris, va fi un mare avantaj pentru CFR.

Este o situație destul de delicată acolo, cu datorii mari la jucători, trebuie să întinerească lotul.

Bergodi nu cred că este antrenorul potrivit pentru CFR, mie îmi place mult. Dar acolo trebuie să vină cineva care nu are treabă cu România, să fie «parașutat» acolo și să facă totul cum consideră. Acolo au fost multe influențe, interese. Știți cum era pe vremea lui Ceaușescu, cu rotirea cadrelor. După 10 ani, dacă erai primar sau oficial, te mai schimbau fie că vroiai sau nu. Așa și aici, trebuie spart și nucleul acela, este de 5-6 ani împreună, este nevoie de o schimbare”, a declarat Helmut Duckadam, în cadrul emisiunii PlaySport LIVE.

Dan Petrescu a vorbit despre viitorul său

„Bursucul” susține că vrea să rămână antrenorul CFR-ului și în sezonul următor, decizia finală fiind la patronul Neluțu Varga. Totodată, tehnicianul, în vârstă de 55 de ani, a spus că vrea să plece din România, pentru o scurtă perioadă, într-o vacanță.

„Voi discuta cu domnul Varga. El trebuie să decidă, nu eu. Da, eu vreau să rămân la CFR, dar vreau să văd și ce avem pentru anul viitor, ce obiectiv, ce jucători.

Trebuie să avem o discuție mai lungă. Cred că și dacă pierdeam eram dorit de domnul Varga, dar trebuie să vedem în ce condiții.

Vreau să fiu fără fotbal o perioadă, 7-10 zile. Să nu mai văd meciuri, să nu mai studiez. Sper să plec puțin, dar nu în România”, a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei CFR Cluj – FC U Craiova 1-0, din finala barajului pentru Conference League.

Urmăriți Playsport.ro și pe