Duckadam, impresionat de Rapid. Vede mari surprize în play-off. ”Sunt deja trei echipe”. Exclusiv

Alex Vartolomei 26.09.2023, 20:04

Helmut Duckadam a fost prezent în platoul emisiunii PlaySport Live și a discutat despre situația actuală și perspectivele clubului Rapid București.

Rapid a câștigat luni seară derby-ul feroviar cu CFR Cluj, scor 3-1, pe stadionul Giulești, iar giuleștenii sunt neînvinși de 5 meciuri, în care au obținut 4 victorii și un egal.

Mai mult decât rezultatele, jocul Rapidului este unul foarte solid și în continuă creștere. Fostul portar al Stelei, s-a declarat impresionat de jocul Rapidului și a menționat și anumiți jucători care s-au făcut remarcați.

”Rapid este o echipă foarte bună. A fost o victorie de moral. Să câștigi cu CFR, te poți bate cu FCSB-ul. Îmi place jocul Rapidului, chiar dacă au avut absențe. Mi-au plăcut foarte mult Emmers, dar și Petrila, care și-a revenit după forma slabă de la CFR”, a spus Duckadam.

De asemenea, legenda Stelei a făcut o analiză prin care a evidenția factorii care au determinat situația foarte bună a Rapidului din momentul actual.

”Sunt trei factori care au contribuit la ce e Rapid azi. Conducerea, care a tratat cum trebuie momentul delicat de după plecarea lui Mutu, dar mai apoi și startul ezitant cu Bergodi. Apoi, chiar Bergodi, care a imprimat și imprimă un stil de joc echipei pe care nu l-a avut până acum. Și mai e galeria, care crează o atmosferă superbă”, a adăugat fostul internațional.

Duckdam, despre lupta la Play-off

Helmut Duckadam este sigur de prezența a trei echipe în Play-off. Crede că FCSB, CFR și Rapid sunt o certitudine, dar se va da o luptă aprigă pentru celelalte trei locuri rămase.

”Va fi o bătaie mare pentru playoff. Sunt deja trei echipe pe care eu le văd acolo, FCSB, CFR și Rapid. Pentru celelalte trei locuri va fi bătaie mare. Eu cred că vor fi mari surprize. Cine s-ar gândi la Oțelul, la Hermannstadt și mai e Iașiul. Care, dacă va face niște transferuri la iarnă poate va da lovitura”, a spus Duckadam.

Rapidul ocupă locul 3, cu 18 puncte acumulate în primele 10 etape.

Urmăriți Playsport.ro și pe