Duckadam, mesaj direct pentru FCSB: „Să-l ducă pe Andrei Vlad la psiholog”

Octavian Vasilescu 05.03.2022, 21:01
Duckadam, mesaj direct pentru FCSB: „Să-l ducă pe Andrei Vlad la psiholog”

FCSB a pierdut meciul cu FC Argeș, scor 0-1, după o gafă uriașă a portarului Andrei Vlad (22 de ani).

Duckadam, mesaj direct pentru FCSB: „Le-am spus să-l ducă pe Andrei Vlad la psiholog”

Fostul președinte de imagine de la FCSB, Helmut Duckadam (62 de ani), a spus că portarul Andrei Vlad ar trebui să meargă la un psiholog. Eroul de la Sevilla este convins că portarul FCSB-ului are multe probleme interioare, din cauza discuțiilor care apar în jurul echipei.

Vlad a fost arătat în repetate rânduri cu degetul de oamenii din fotbalul românesc, după greșelile comise la FCSB. Duckadam este de părere că Andrei Vlad poate ajunge un portar important, dar trebuie să-și găsească echilibrul:

Am spus în urmă cu câțiva ani, Vlad ar trebui să mai stea pe bancă din când în când. Vlad s-a blocat aici (n.r cu FC Argeș), a vrut să paseze înapoi, s-a blocat, și i-a rămas piciorul în pământ. I-a dat frumos mingea. În situațiile astea nu trebuie să te complici, alegi soluția cea mai la îndemână.

Din păcate, în ziua de azi, portarii sunt apreciați pentru talentul lor de a fi foarte tehnici. Vlad are o problemă din punctul ăsta de vedere, nu e la prima ispravă de acest gen. Eu le-am recomandat celor de la FCSB să lucreze cu el, cu un psiholog. El afișează o argonață, dar în interiorul lui are emoții. Păcat, eu îl consider în continuare un portar valoros”, a spus Helmut Duckadam, pentru Digi Sport.

FCSB, la 14 puncte distanță de CFR Cluj

CFR Cluj este lider detașat în clasamentul din Liga 1, cu 73 de puncte. FCSB ocupă locul 2 înainte de ultimul joc din sezonul regular, cu 59 de puncte.

Echipele vor intra în play-off și play-out cu jumătate dintre punctele obținute în sezonul regular.

CFR Cluj a câștigat titlul în ultimii patru ani, iar Dan Petrescu este aproape să cucerească un nou trofeu al Ligii 1.

În ultima etapă din sezonul regular, FCSB se va duela cu FC Voluntari pe teren propriu. De partea cealaltă, CFR Cluj va primi vizita celor de la Dinamo. Ambele meciuri vor avea loc duminică și vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.

Meciul CFR Cluj – Dinamo începe la ora 17:30, iar partida FCSB – FC Voluntari se va disputa începând cu ora 20:30.

Urmăriți Playsport.ro și pe