Dugandzic a surprins după ce le-a intrat definitiv la suflet fanilor Rapidului: „Nu știam că meciul acesta e așa de important”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 25.07.2022, 00:17
Dugandzic a surprins după ce le-a intrat definitiv la suflet fanilor Rapidului: „Nu știam că meciul acesta e așa de important”

Marko Dugandzic a fost titularizat de Adrian Mutu la doar câteva zile după ce a semnat cu Rapid. Atacantul croat în vârstă de 28 de ani i-a răsplătit pe deplin încrederea antrenorului său și a fost omul meciului cu FCSB, din etapa a doua a Superligii. El a marcat primul gol și a oferit pasa decisivă la reușita lui Cristi Săpunaru, care a închis tabela de marcaj.

Marko Dugandzic, eroul Rapidului în derby-ul cu FCSB

După meci, Dugandzic a mărturisit că nu știa că meciul cu FCSB este atât de important pentru fanii Rapidului. De asemenea, el a avut doar cuvinte de laudă la adresa suporterilor giuleșteni, despre care a spus că sunt mai pasionați decât cei mai mulți din Croația.

Incredibil start, uimitor, am visat la asta. Nu am știut că meciul este atât de important pentru fanii Rapidului. Înainte să vin, vineri, am vorbit cu antrenorul și mi-a zis că, dacă vin, voi juca de la început. Am jucat multe meciuri înainte. Am doar cuvinte bune despre fani, despre club. Toată lumea m-a primit foarte bine. (n.r. dacă se compară galeria Rapidului cu cele din Croația) Nu cred, poate doar Hajduk Split are asemenea fani, dar nu putem să îi comparăm.

(n.r. despre plecarea de la CFR Cluj) Nu știu, nu vreau să mă uit în trecut. Acesta este fotbalul, astea sunt deciziile pe care le iau cluburile, antrenorii, Le doresc succes, dar viitorul meu este la Rapid. (n.r. despre FCSB) Sincer, nu au început foarte bine acest sezon. Nu ne-am uitat foarte mult la ei”, a spus Marko Dugandzic la finalul meciului.

Echipele de start de la Rapid 2-0 FCSB

Rapid: Moldovan – J. Morais, Săpunaru, Dr. Grigore, Fl. Ștefan – Kait, Crepulja, Ioniță II – Sefer, Dugandzic, Costache
Rezerve: Drăghia, Onea, P. Iacob, Ignat, Papeau, Pănoiu, Despa, Ciobanu, D. Iordache
Antrenor: Adrian Mutu

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Bouhenna, Dawa, Radunovic – Oaidă, Edjouma, Fl. Tănase – Cordea, I. Stoica, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad, Șut, Oct. Popescu, Lixandru, Tamm, Fl.Achim, Olaru, Pantea, Musi
Antrenor: Toni Petrea

Florin Tănase, în depresie după înfrângerea cu Rapid: „Îmi cer scuze suporterilor”. Replică pentru Gigi Becali și Mihai Stoica: „În România nu ai voie să îți spui părerea”