Dumitru Dragomir, încă o declarație acidă la adresa lui Boloni. ”Ne-a lăsat și a fugit la portughezi!”

Dragos Stefanescu 04.02.2022, 17:00
Dumitru Dragomir, încă o declarație acidă la adresa lui Boloni. ”Ne-a lăsat și a fugit la portughezi!”

Edi Iordănescu a fost numit ca nou selecționer al României, însă discuțiile din jurul acestui subiect nu s-au încheiat. Dumitru Dragomir a profitat de această ocazie și a lansat câteva atacuri către Ladislu Boloni. După ce lucrurile păreau să se fi liniștit, fostul președinte LPF a făcut o nouă declarație acidă la adresa lui Boloni.

Dumitru Dragomir, o nouă declarație acidă la adresa lui Boloni

Pe 25 ianuarie, FRF l-a prezentat oficial pe Edi Iordănescu ca fiind noul selecționer al României. Acesta  are ca obiectiv locul 1 în grupa B a Ligii Națiunilor, precum și calificarea la EURO 2024. FRF l-a numit pe Iordănescu Jr. după mai multe runde de negocieri eșuate cu Ladislau Boloni. La câteva zile distanță, Boloni a organizat o conferință de presă în care a adus lămuriri despre negocierile cu FRF.

Reacțiile în fotbalul românesc au apărut imediat după ce Edi Iordănescu a fost instalat la cârma naționalei. Dumitru Dragomir a lansat câteva atacuri dure către Ladislau Boloni. Tehnicianul nu i-a rămas însă dator și i-a răspuns în cadrul unei conferințe de presă.

Când totul părea să se liniștească, Dragomir a trimis o nouă săgeată către Boloni. Fostul președinte al LPF consideră că Edi Iordănescu este varianta cea mai bună pentru postul de selecționer. Mai mult, Dragomir a amintit episodul în care Boloni a plecat de la cârma naționalei pentru a prelua Sporting Lisabona.

Eu sunt foarte mulțumit de situația care este acum cu Edi Iordănescu. Nu spun că Boloni nu este un antrenor bun, dar atunci când echipa națională avea nevoie mai mult ca oricând de Boloni, ne-a lăsat și a fugit la portughezi. S-a dus după bani, toată lumea vrea să câștige mai mult”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Sport.ro.

Ladislau Boloni, replică elegantă pentru Dumitru Dragomir

Deranjat de atacurile lui Dumitru Dragomir, Ladislau Boloni a ținut să-i răspundă acestuia într-o manieră elegantă. Tehnicianul consideră drept iresponsabile afirmațiile fostului președinte al LPF.

Acest„Oracol” care a spus că a sunat Viktor Orban – prietenul meu, de altfel – la Sepsi și eu trebuie să mă prezint de urgență. Și așa s-a și întâmplat. O afirmație ca cea a lui Dumitru Dragomir venită nu știu de unde, cât rău poate să provoace. Dacă n-aș fi vrut să vin la echipa națională, n-aș fi fost aici. Ar fi fost un ultim tren foarte frumos pentru mine. Eu cred iresponsabilă această declarație venită de la el”, a spus Ladislau Boloni în cadrul unei conferințede presă.

Urmăriți Playsport.ro și pe