Dumitru Dragomir își pregătește revenirea în fotbal. Negocieri intense în culisele sportului-rege

Giosanu Catinca 17.11.2022, 11:35
Dumitru Dragomir își pregătește revenirea în fotbal. Negocieri intense în culisele sportului-rege

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut o dezvăluire incredibilă. Ex-oficialul se pregătește de revenirea în fotbal.

Dumitru Dragomir își pregătește revenirea în fotbal

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) are de gând să preia o echipă de fotbal. El s-ar afla în negocieri avansate cu primarul din Clinceni, Adrian Budeanu.

Fostul oficial a recunoscut că a primit o ofertă, dar a evitat să ofere detalii despre echipa pe care urmează să o preia.

Ce club ar urma să preia fostul șef al LPF

Colegii de la Antena Sport titrează că omul de afaceri este în tratative avansate cu conducătorii clubului Unirea Constanţa. Clubul din Liga 2 are baza de pregătire la Clinceni.

Sursa citată mai arată că Dumitru Dragomir ar fi discutat personal cu primarul Adrian Budeanu pentru preluarea echipei.

Ce alte variante mai are Dumitru Dragomir

În cazul în care cele două părți nu vor ajunge la un nu mitor comun, Dumitru Dragomir mai are o variantă, conform aceleiași surse. El va investi, cel mai probabil, la „Liceul cu Program Sportiv Helmut Duckadam”, care activează în Liga 4.

Au venit la mine doi oameni cu o propunere, să intru și eu într-un grup de investitori, să mă bag și eu la Dinamo. Au venit cu un tânăr foarte deștept, care a învățat în Anglia.

Am spus: «da, mă bag și eu, dar care e strategia dumneavoastră?» «Să facem rost de două milioane». «Băi oameni buni, plecați de la mine de aici. Asta e strategie? Știți ce înseamnă Dinamo? Să plătești acum toate datoriile, să ai un buget de cel puțin 5 milioane anul acesta»”, declara Dragomir pentru gsp.ro, în urmă cu câteva luni.

”S-a arătat dispus să ajute financiar”

Analistul politic Dorin Iacob a vorbit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playsport, despre planurile lui Dumitru Dragomir. Ex-oficialul de la LPF a luat în calcul și varianta să investească la Dinamo.

”La domnul Dragomir ne-am dus să ne consultăm cu el. M-a întrebat dacă vrem să investim la Dinamo. Chiar s-a arătat dispus să ajute financiar, dar în condițiile și filosofia dumnealui. Dar aceste mecanisme trebuie discutate și cu alți parteneri. În acest moment, nici nu îl putem exclude dar nici nu îl considerăm investitor cert.

Lumea ne-a criticat pentru acest demers, dar vreau să vă explic ceva. Când vrei să te informezi clar asupra unui lucru, te duci peste tot și în Obor, vorbești și cu negustorii de cai și cu șuții, cu toată lumea. Bine, nu vreau să înțeleagă ceva negativ domnul Dragomir, nu este cazul dânsului. El este un om de fotbal cu mare experiență, rezonabil, pozitiv în legătură cu Dinamo. Nu văd de ce se supără cineva că discutăm cu oamenii care se pricep, doar cu Putin nu poți vorbi acum, nu e de bine.”, a relatat Dorin Iacob, la Playsport Live.