După ce a fost făcut praf de Rădoi, Paul Papp este apărat de colegi: „Nu merita roșu”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 18.08.2022, 23:28
După ce a fost făcut praf de Rădoi, Paul Papp este apărat de colegi: „Nu merita roșu”

Paul Papp a fost eliminat la pauza meciului dintre CSU Craiova și Hapoel Beer Sheva din manșa tur a play-off-ului Conference League. Se pare că fundașul central al echipei din Bănie a avut un conflict cu un adversar pe culoarul ce duce spre vestiare, în urma căruia a primit direct cartonașul roșu.

Paul Papp, apărat de Alexandru Crețu după eliminarea de la pauza meciului cu Hapoel Beer Sheva

După meci, Papp a fost criticat dur de Mirel Rădoi, care a anunțat că va fi pedepsit drastic după acest gest. Pe de altă parte, Alexandru Crețu, care susține că a văzut exact ce s-a întâmplat în acele momente, este de părere că Paul Papp nu merita să fie eliminat, întrucât a fost provocat.

„Un meci foarte greu, un adversar foarte dificil. Cred că merităm victoria în seara asta, ne pare rău că am rămas în 10 oameni la pauză. Am fost lângă Paul la pauză și am văzut, nu merita roșu. A venit lângă Paul (n.r. adversarul respectiv), l-a izbit, a căzut pe jos. Mult prea ușor. Cred că putem face mai mult în retur. Eu mă bucur că ne-am făcut treaba pe teren, chiar și în 10 oameni, am alergat, am dat totul. Nu avem ce face, asta ne este meseria. Ducem.

Este frumos, jucăm din trei în trei zile, pentru asta ne-am pregătit. Publicul te împinge de la spate, din dorința asta îți ies multe faze. Suprinzător, și tactica noastră a fost oarecum ofensivă. Am păstrat jucători în atac, am păstrat trei la mijloc și am reușit să îi prindem. Cred că meritam victoria. Am avut situații și eu în prima repriză. Ne asumăm riscuri, dar cred că poziția în teren nu a fost cea mai bună pentru a finaliza. Am jucat cu un om în minus și e greu să vorbim. Cred că în retur va fi altceva. Se joacă, au echipă bună. E diferit când joci în deplasare”, a spus Alexandru Crețu după meciul de la Drobeta Turnu Severin, la Prima Sport.

Echipele de start la CSU Craiova 1-1 Hapoel Beer Sheva

CSU Craiova: Lazar- Papp, Raul Silva, Screciu- Hanca, Crețu, Mateiu, Bancu-Baiaram-Koljic, Ivan

Rezerve: Rusu, Popescu, Vătăjelu, Cîmpanu, Nistor, Rivaldinho, Vlădoiu, Markovic, Căpățînă, Roguljic, Martic, Vînă

Antrenor: Mirel Rădoi

Hapoel Beer Sheva: Glazer- Tibi, Elhamed, Miguel Vitor, Helder Lopes- Bareiro, Micha, Keltjens, Abu Abaid, Ansah- Hemed

Rezerve: Harush, Eliasi, Safuri, Shechter, Jehezkel, Madmon, Yosefi, Elias, Selmani, Andre Martins, Dadia, Hatuel

Antrenor: Elyaniv Barda Felix