După ce a fost pus la zid de Becali, Andrei Vlad este apărat de Mihai Stoica: „Este numărul 1 la FCSB”. Sfatul primit de tânărul portar

Gabriel-Alexandru Ioniță / 26.03.2022, 15:54
După ce a fost pus la zid de Becali, Andrei Vlad este apărat de Mihai Stoica: „Este numărul 1 la FCSB”. Sfatul primit de tânărul portar

Andrei Vlad are un aliat „cu greutate” după ce Gigi Becali a ordonat excluderea sa din lot. Mihai Stoica este de părere că, în ciuda gafelor pe care portarul de 22 de ani le-a mai făcut de-a lungul timpului, el este în continuare cel mai bun de la FCSB. Chiar dacă Ștefan Târnovanu a avut evoluții foarte solide de fiecare dată când s-a apelat la serviciile sale.

Mihai Stoica i-a găsit circumstanțe atenuante lui Andrei Vlad pentru gafa din meciul cu FC Argeș în faptul că la scurt timp și Gianluigi Donnarumma, unul dintre cei mai buni portari din lume în acest moment, a comis-o în același mod contra lui Real Madrid în UEFA Champions League.

Mihai Stoica are în continuare încredere în Andrei Vlad, dar crede că va fi foarte greu ca acesta să își recâștige locul de titular

Managerul general de la FCSB este convins că, fără acea eroare, Vlad ar fi fost în continuare titular la FCSB. El crede că portarul crescut de Universitatea Craiova rămâne numărul unu pentru echipa lui Toni Petrea.

Totuși, MM i-a atras atenția lui Andrei Vlad referitor la faptul că nu se poate trece cu vederea peste acest gen de eroare. Și astfel, Gigi Becali ar fi îndreptățit să fie foarte supărat pe el și să îl treacă pe banca de rezerve pentru o perioadă.

De asemenea, Mihai Stoica i-a dat și un sfat lui Andrei Vlad. El i-a transmis să nu mai recunoască public greșelile pe care le face în timpul meciurilor, pentru că astfel pune singur presiune pe el.

Dacă nu se întâmpla greşeala aia nefericită, pe care a făcut-o şi Donnarumma… Probabil nu va mai face greşeala asta. (n.r. marja de toleranţă cu Tîrnovanu) Sunt erori pe care le poţi trece cu vederea, eu am vorbit cu Vlad şi i-am spus ca asta este o greşeală pe care nu o poţi trece cu vederea.

Pe mine la un portar mă interesează să aibă mâini bune, nu picioare. De asta când aud de Pigliacelli, tac din gură. Guardiola a dus asta la alt nivel, dar acolo e altceva. Vlad este numărul 1 la FCSB, la momentul ăsta, Tîrnovanu apără şi nimeni nu-l va scoate din poartă dacă joacă bine. La Vlad nu a fost singura greşeală! Chiar i-am spus ‘nu mai recunoaşte și tu ce greşeşti după meciuri, îţi pui singur presiune’!”, a spus Mihai Stoica potrivit Telekom Sport.

Devenit „persona non-grata” la FCSB, Andrei Vlad este apărat de unul dintre cei mai mari portari ai României. „Ce, eu nu am gafat?”