După ce Becali a râs de el pe motiv că e ”filozof”, Iordănescu este ironizat și de Meme!

Giosanu Catinca / 04.03.2021, 10:26
După ce Becali a râs de el pe motiv că e ”filozof”, Iordănescu este ironizat și de Meme!

Edward Iordănescu și-a pus în cap marile voci din fotbalul românesc! După ce a fost atacat de Gigi Becali, care a râs de el pe motiv că e filozof, antrenor român de fotbal a fost ironizat și de Mihai Stoica.

După ce Becali a râs de el pe motiv că e ”filozof”, Iordănescu este ironizat și de Meme!

De curând, Edi Iordănescu a oferit o declarație despre arbitrii din Liga 1 care l-a lăsat fără cuvinte pe Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB. S-a întâmplat imediat după meciul dintre CFR Cluj și FC Argeș, scor 5-0, din cadrul etapei cu numărul 25 din Liga 1. La interviul de după partida respectivă, antrenorul lui CFR Cluj a fost întrebat despre implementarea sistemului VAR în România.

Tehnicianul român este de părere că introducerea arbitrajului video ar sprijini dezvoltarea arbitrilor români, despre care a spus că au nevoie să li se dea încredere.

Arbitrajul românesc are nevoie de ajutor. Trebuie să susținem arbitrii români, să le dăm încredere. Dacă putem să îi ajutăm și să corectăm anumite scăpări, trebuie să facem acest lucru. Este în slujba fotbalului.”, a spus antrenorul în vârstă de 42 de ani.

”Poți să îl acuzi pe Istvan Kovacs de orice, dar nu că nu e un arbitru foarte bun”

Ulterior, Edward Iordănescu i-a luat apărarea lui Istvan Kovacs, care a fost aspru criticat de finanțatorul celor de la FCSB pentru arbitrajele în favoarea clujenilor.

Patronul FCSB-ului reclama penalty-ul la Camora din meciul direct, iar eu am făcut referire la același meci. Dacă văd că face referire constant la acel moment, înseamnă că nu are altele. Dacă avea altele, le reclama. În acel meci reclamat de domnia sa, am luat 10 galbene! Aveam 7 la pauză, nu știam pe cine să mai schimb să nu rămânem în 10. Poți să îl acuzi pe Istvan Kovacs de orice, dar nu că nu e un arbitru foarte bun. Pe mine, Kovacs aproape că m-a eliminat la fiecare meci pe unde m-a aprins.”, a declarat Edi Iordănescu, pentru gsp.ro.

În urma răspunsului acid pe care Iordănescu i l-a dat lui Gigi Becali, managerul celor de la FCSB și-a ieșit din minți si a oferit o replică acestor declarații pe contul său de Facebook. Concret, oficialul a postat un mesaj simplu, în care a atașat o parte a reacției lui Iordănescu, din care a subliniat un fragment, scriind un singur cuvânt, ușor ironic: ”Superb”.

De asemenea, el a postat o fotografie a lui Istvan Kovacs.

Mihai Stoica a rămas fără cuvinte după declarațiile lui Edi Iordănescu
Mihai Stoica a rămas fără cuvinte după declarațiile lui Edi Iordănescu