Iordănescu îi răspunde lui Gigi, după ce a fost numit ”filosof”. ”Știți ce am eu în bibliotecă?”

Giosanu Catinca / 03.03.2021, 15:02
Iordănescu îi răspunde lui Gigi, după ce a fost numit ”filosof”. ”Știți ce am eu în bibliotecă?”

Edi Iordănescu (42 de ani) a oferit o primă reacție, după ce patronul echipei FCSB l-a ironizat numindu-l „filosof”. Cum i-a dat peste nas lui Gigi Becali și ce părere are despre arbitrul Istvan Kovacs?

Iordănescu îi răspunde lui Gigi, după ce a fost numit ”filosof”

Antrenorul lui CFR Cluj a confirmat că este interesat de filosofie. De asemenea, tehnicianul român i-a transmis lui Gigi Becali că are o bibliotecă plină de cărți acasă.

Cât despre arbitrajul prestat de către Istvan Kovacs, Edi Iordănescu l-a contrazis vehement pe Gigi Becali.

Patronul FCSB-ului reclama penalty-ul la Camora din meciul direct, iar eu am făcut referire la același meci. Dacă văd că face referire constant la acel moment, înseamnă că nu are altele. Dacă avea altele, le reclama. În acel meci reclamat de domnia sa, am luat 10 galbene! Aveam 7 la pauză, nu știam pe cine să mai schimb să nu rămânem în 10. Poți să îl acuzi pe Istvan Kovacs de orice, dar nu că nu e un arbitru foarte bun. Pe mine, Kovacs aproape că m-a eliminat la fiecare meci pe unde m-a aprins.”, a spus Edi Iordănescu, pentru gsp.ro.

Reamintim faptul că Gigi Becali, patronul lui FCS,  l-a criticat dur pe Istvan Kovacs. Mai mult, afaceristul a solicitat ca arbitrul să nu mai fie delegat la meciurile echipei sale, spunând că în caz contrar va retrage echipa de pe teren.

Eu nu glumesc. Îmi mențin poziția! Să nu îl mai prind pe Kovacs la meciurile noastre. Nu am chef să pierd campionatul din cauza lui. V-am spus că voi da ordin să retrag echipa de pe teren, dacă îl mai prind la meciurile noastre.”, a spus Gigi Becali, în urmă cu o săptămână.

„Filosoful” Edi Iordănescu i-a răspuns pe măsură pentru Gigi Becali

”Știți ce am eu în bibliotecă?”

Gigi Becali a spus că Iordănescu este un ”filosof”, iar antrenorul a răspuns acid:

Am văzut ce a spus Gigi Becali. Chiar îmi place să citesc. Acasă, biblioteca mea e împărțită în două: cărți de fotbal și restul. Am și cărți de filosofie, cărți de psihologice, istorie.”, a mai spus Edi Iordănescu.

După 25 de etape disputate din sezonul regular, FCSB și CFR Cluj sunt la egalitate de puncte în vârful ierarhiei din Liga 1, cu câte 54 de puncte. Una dintre cele două rivale s-ar putea desprinde până la intrarea în play-off, un meci direct fiind programat în runda a 28-a, pe 19 martie. Mult așteptata partidă se va disputa începând cu ora 20.30. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe playsport.ro.