După Dani Alves, FC Barcelona mai pregătește o „repatriere” colosală! Cine este atacantul care s-ar putea întoarce pe Nou Camp

Gabriel-Alexandru Ioniță / 03.01.2022, 19:10
După Dani Alves, FC Barcelona mai pregătește o „repatriere” colosală! Cine este atacantul care s-ar putea întoarce pe Nou Camp

Barcelona se confruntă cu mari probleme în atac după ce Sergio Aguero și-a anunțat retragerea din fotbal din cauza problemelor cardiace. Astfel, pe acea poziție Xavi îi poate folosi în acest moment doar pe Luuk de Jong și pe Martin Braithwaite, fotbaliști care nu au confirmat până acum la un nivel înalt. Și sunt și destul de înaintați în vârstă.

Există posibilitatea ca noul transfer Ferran Torres să fie folosit pe acest post. Ceea ce ar fi puțin forțat având în vedere că spaniolul s-a consacrat ca fotbalist de bandă. Astfel că gruparea catalană se află în continuare în căutarea unui atacant de clasă în încercarea de a reveni în fruntea fotbalului spaniol și european.

Atletico Madrid vrea să renunța la serviciile lui Luis Suarez

Iar oficialii clubului de pe Camp Nou ar putea profita de o conjunctură favorabilă pentru a realiza o nouă „repatriere” de răsunet, după cea a brazilianului Dani Alves. Asta pentru că jurnaliștii de la Cadena SER au anunțat că Luis Suarez nu își va prelungi contractul cu Atletico Madrid și va fi disponibil la finalul acestui sezon.

Clubul madrilen nu este mulțumit de randamentul dat în acest sezon de atacantul uruguayan ajuns la 34 de ani și își dorește să renunțe la serviciile sale. Asta deși Suarez a fost o adevărată mașină de goluri în stagiunea trecută și a ajutat decisiv la cucerirea titlului de către echipa antrenată de Diego Simeone.

Astfel că nu ar fi exclus ca acesta să revină pe Camp Nou la finalul acestui sezon. El a fost îndepărtat de la Barcelona de vechea conducere a clubului, în frunte cu Jose Maria Bartomeu.

Așa că în mod normal nu ar avea o problemă cu noul președinte Joan Laporta. Luis Suarez a fost foarte supărat că a trebuit să se despartă de Barcelona, club de care este foarte atașat în continuare.

În plus, el are o relație foarte bună cu Xavi Hernandez, alături de care a jucat în sezonul 2014-2015. Atunci, cu cei doi în mare formă, Barcelona a reușit să cucerească „tripla” campionat- Cupă- Champions League.

Revenirea lui Suarez la Barcelona pare destul de plauzibilă în acest moment

De asemenea, Luis Suarez se află la finalul carierei, așa că cel mai probabil nu ar cere un salariu exorbitant. Iar acesta este un aspect extrem de important în contextul problemelor financiare cu care se confruntă clubul blaugrana în această perioadă.

Deci, există destule argumente care spun că o revenire a lui Suarez la Barcelona la finalul acestui sezon este destul de plauzibilă. Nu rămâne decât ca oficialii catalani să îi facă o ofertă concretă uruguayanului, care de la 1 ianuarie poate negocia cu orice echipă.

S-a împlinit visul lui Xavi la FC Barcelona. Conducerea catalanilor a făcut anunțul oficial despre cel mai așteptat transfer