După despărțirea de Shakira, Gerard Pique a mai rupt o relație veche de zeci de ani. Căpitanul Barcelonei nu se mai înțelege cu Xavi

Giosanu Catinca / 13.06.2022, 23:48
După despărțirea de Shakira, Gerard Pique a mai rupt o relație veche de zeci de ani. Căpitanul Barcelonei nu se mai înțelege cu Xavi

Oficialii formației FC Barcelona au făcut un anunț important cu privire la situația lui Gerard Pique. Ce se întâmplă cu fundașul spaniol. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp!

Probleme mari pentru Gerard Pique

Frumoasa poveste de dragoste dintre cântăreața columbiană Shakira și fundașul legitimat la FC Barcelona a ajuns la final, după ce s-a vehiculat că fotbalistul a înșelat-o pe îndrăgita artistă cu un fotomodel.

După despărțitea celor doi, au ieșit la iveală noi detalii despre Gerard Pique. Jurnaliștii spanioli au transmis că Xavi i-ar fi comunicat lui Pique că nu face parte din planurile sale pentru stagiunea 2022/2023.

Barcelona a făcut anunțul cu privire la situația lui Pique

Vestea că fotbalistul nu va mai îmbrăca tricoul celor de la FC Barcelona în sezonul următor vine la scurt timp după ce Gerard Pique (35 ani) și Shakira (45 ani) au anunțat oficial că s-au despărțit, prin intermediul unui comunicat.

Cei de la Mundo Deportivo susțin că antrenorul catalanilor și Gerard Pique s-au întâlnit în urmă cu câteva zile. Tehnicianul a ținut să se vadă cu fostul partener al Shakirei pentru a clarifica anumite lucruri despre situația profesională a fotbalistului, mai arată sursa anterior citată.

Spaniolii scriu că Pique nu mai este dorit la Barcelona din cauză că a suferit mai multe accidentări care i-au afectat jocul. A contat însă și faptul că a fost implicat în mai multe scandaluri care nu îi fac deloc cinste.

Xavi Hernandez nu se va mai baza pe serviciile lui

Gerard Pique a suferit o accidentare în meciul pe care Barcelona l-a disputat anul trecut cu Athetic Bilbao. Fundașul spaniol s-a lovit la gambă și a părăsit terenul după 30 de minute de joc.

Ulterior, el a trecut prin mai multe accidentări. Gerard Pique a avut probleme și după Frankfurt – Barcelona. Spaniolul a avut un ghinion teribil în prima repriză.

Gerard Pique mai are contract cu Barcelona până în 2024. Rămâne de văzut în ce măsură va reuși spaniolul să îl convingă pe Xavi Hernandez să îl păstreze în lotul Barcelonei.