După Napoli, ar pleca și Pușcaș de la Craiova. Surpriză de proporții la FCU Craiova. Cine ar urma să fie noul președinte

Alex Matei 26.05.2023, 23:56
După Napoli, ar pleca și Pușcaș de la Craiova. Surpriză de proporții la FCU Craiova. Cine ar urma să fie noul președinte

FCU Craiova s-a calificat, vineri seară, în finala ”barajului” pentru Europa, acolo unde va juca fie cu CFR Cluj, fie cu CSU Craiova.

Trupa din Bănie a obținut acest drept la finalul unui meci senzațional, cu FC Voluntari, decis după loviturile de departajare.

Eduard Zelgin, noul președinte de la FCU Craiova?

A fost 3-3 după 90 de minute și după ce gazdele aveau 3-0 în minutul 77, după care loteria penalty-urilor a stabilit învingătoarea.

La finalul acestui meci, interzis cardiacilor, Nicolo Napoli a anunțat că el este cel care a decis să renunțe la banca tehnică pentru a fi mai aproape de familia sa din Italia.

Se pare însă că italianul nu va fi singurul nume important, la nivel de staff, care va părăsi echipa. În spațiul public a apărut informația potrivit căreia și Marcel Pușcaș s-ar despărți de craioveni.

Contractul președintelui executiv expiră în această vară și se pare că nu ar mai fi prelungit. Adrian Mititelu ar avea deja soluția în joben, astfel că noul ”executiv” al grupării din Bănie ar urma să fie Eduard Zelgin, susțin cei de la protv.ro.

Zelgin, fost jurnalist, este actualmente team-manager la FCU Craiova.

Nicolo Napoli dă din casă: „A fost decizia mea să plec de la Craiova”

Nicolo Napoli a lăudat prestaţia elevilor săi din primele 45 de minute.

Tehnicianul în vârstă de 61 de ani spune că el a fost cel care a dorit să pună punct contractului cu echipa lui Adrian Mititelu. Napoli a explicat, de asemenea, că acum îşi doreşte să petreacă timp alături de familie şi nu ştie dacă va mai accepta să antreneze în viitor gruparea de pe „Ion Oblemenco”.

”Vedem ce va fi la meciul următor. Nu regret nimic. Decizia a fost a mea de a pleca după ce se încheie campionatul. Acum, mă gândesc să merg acasă la familia mea, la nepoţelele mele, a declarat Napoli, la Digi Sport.

Chiar dacă a fost dezamăgit de lipsa de maturitate de care au dat dovadă jucătorii săi în ultimul sfert de oră al timpului regulamentar, Napoli s-a arătat, în schimb, mulţumit că Aurelian Chiţu şi ceilalţi coechipieri ai săi şi-au păstrat nervii tari la penalty-uri.

În fotbal nu este asigurat nimic până când arbitrul nu fluieră finalul meciului. Băieţii au făcut o primă repriză foarte bună, dar în repriza a doua nu am jucat, din păcate, bine. Este important că am câştigat până la urmă. E normal că e greu pentru jucători, după ce au condus cu 3-0 şi au fost apoi egalaţi la 3-3. E bine că ne-am descurcat bine la penalty-uri”, a adăugat italianul de pe banca „juveţilor”.

Urmăriți Playsport.ro și pe