După Simona Halep, un nou jucător de tenis antrenat de Patrick Mouratoglou are probleme: „Ceva se întâmplă”

Alex Cazacu 09.05.2023, 11:16
După Simona Halep, un nou jucător de tenis antrenat de Patrick Mouratoglou are probleme: „Ceva se întâmplă”

După scandalul în care a fost implicată Simona Halep, un nou tenismen antrenat de Patrick Mouratoglou are probleme. Se pare că antrenorul și-a îndreptat aproape toată atenția către Holger Rune, după ce a întrerupt colaborarea cu celebra jucătoare de tenis. Acum, Rune este criticat dur, iar Mouratoglou îi ia apărarea.

Un nou jucător de tenis antrenat de Patrick Mouratoglou are probleme

Reamintim faptul că, în urmă cu ceva timp, Simona Halep a fost depistată pozitiv la testul antidoping. Acum, Patrick Mouratoglou colaborează cu Holger Rune. Deși a ajuns rapid pe locul 7 în clasamentul ATP, stilul de joc al tânărului tenismen (20 de ani) este aspru criticat.

Cu toate acestea, antrenorul este de partea lui Holger Rune. Mouratoglou susține că tânărul sportiv are darul de a umple toate stadioanele și că ajută publicul să se conecteze cu el. Tehnicianul de origine franceză este de părere că elevul său face stadionul viu.

„Primul lucru pe care vreau să-l spun despre emoția pe care Holger o emană pe teren este că fiecare jucător este diferit. Personal, îmi plac jucătorii care oferă emoție. De asemenea, îi ajută pe oameni să se conecteze cu el într-un mod bun sau rău, dar se conectează și face stadionul viu și de aceea, acești tipi, în general, sunt cei care umplu cu adevărat stadioanele”, a transmis Mouratoglou pe rețelele sociale.

Patrick Mouratoglou: „O va face din ce în ce mai mult”

Prin intermediul unui videoclip, care a fost transmis pe social media, Patrick Mouratoglou îi ia partea lui Holger. Acesta susține că scopul jocului e de a oferi emoții oamenilor care urmăresc meciul. În opinia antrenorului, Holger Rune reușește să facă acest lucru, el fiind plin de emoții pe tot parcursul unui meci.

„Totul este despre a oferi emoție oamenilor care urmăresc meciul. Când ai jucători precum Holger, care sunt plini de emoții și care împărtășesc acele emoții pe tot parcursul meciului, ceva se întâmplă pe teren.

Așadar, personal îmi place și înțeleg că oamenilor nu le place și este absolut bine. Holger Rune umple stadioanele! O va face din ce în ce mai mult în viitor”, a mai spus Patrick Mouratoglou.

Holger Rune, noul jucător de tenis antrenat de Patrick Mouratoglou, are probleme
Holger Rune, noul jucător de tenis antrenat de Patrick Mouratoglou, este aspru criticat

După ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu, tehnicianul francez a decis să îl antreneze pe Holger Rune. Acum, tenismenul se află în mijlocul unor controverse, fiind acuzat că mimează accidentări. După ce tânărul danez a fost eliminat de Alex De Minaur, unii dintre urmăritorii lui Mouratoglou au lansat acuzații grave la adresa acestuia.

„Să sperăm că învață să nu mai mimeze accidentările și își schimbă atitudinea! Este foarte negativist și dă dovadă de lipsă de respect”, a fost mesajul unui internaut. Ei bine, aceste vorbe l-au enervat pe Patrick Mouratoglou. Răspunsul antrenorului nu a întârziat să apară: „De ce faceți astfel de afirmații false și negative?”, a scris el pe Instagram.

Urmăriți Playsport.ro și pe