Dus cu zăhărelul de Walter Zenga. Patronul lui FC U. Craiova a povestit cum au decurs discuțiile cu antrenorul italian

Olteanu Ștefan 08.11.2022, 08:42
Dus cu zăhărelul de Walter Zenga. Patronul lui FC U. Craiova a povestit cum au decurs discuțiile cu antrenorul italian

Adrian Mititelu, patronul lui FC U. Craiova, a lăsat de înțeles după eșecul cu CFR Cluj, scor 1-3 în deplasare, că Walter Zenga l-a dus cu zăhărelul în cadrul negocierilor. Antrenorul italian a fost dorit pe banca tehnică a echipei din Bănie, însă mutarea nu mai are șanse de a se realiza.

Walter Zenga, capitol închis pentru FC U. Craiova. Ce l-a deranjat pe patronul Adrian Mititelu

La aproape o lună de zile de la plecarea lui Marius Croitoru de la FC U. Craiova, patronul Adrian Mititelu continuă să întâmpine dificultăți în negocierile pentru găsirea unui nou antrenor, iar după eșecul cu CFR Cluj, scor 1-3 în runda precedentă, a explicat de ce a picat varianta Walter Zenga.

Adrian Mititelu a spus că își dorește să numească un antrenor străin pe banca echipei sale, iar unul dintre primele numele de pe listă a fost Zenga.

În primul rând, italianul este liber de contract din august 2020, după despărțrea de Cagliari, iar în al doilea rând este vorbitor de limbă română și cunoaște foarte bine campionatul, deoarece le-a mai pregătit în trecut pe FCSB și Dinamo.

Mititelu a negociat cu Zenga, dar susține că a fost dus cu zăhărelul de antrenorul italian. Potrivit patronului de la FC U. Craiova, Walter Zenga a ezitat să îi dea un răspuns clar, deoarece aștepta un telefon de la Gigi Becali pentru a fi ofertat de FCSB.

În acest context, Adrian Mititelu și-a pierdut răbdarea și a închis discuțiile:

„El a inventat chestii, dar eu știu de ce nu a venit. A așteptat să vadă dacă îl pune sau nu Gigi la FCSB! Pe mine asta m-a deranjat cel mai rău. Dacă găsea o minciună, ceva… Am închis discuția cu el”, a spus Adrian Mititelu, la Prima Sport.

FC U. Craiova a ajuns în subsolul clasamentului din Superliga

După plecarea lui Marius Croitoru, FC U. Craiova a ajuns pe mâinile cuplului Paul Răducan – Dan Vasilică. Însă, cei doi nu au reușit să redreseze echipa. Formația patronată de Adrian Mititelu are patru înfrângeri și două egaluri în ultimele 6 etape din Superliga, iar după eșecul cu CFR din runda precedentă a ajuns pe locul 14 în clasament, cu doar 16 puncte după 17 etape.

Ultima victorie obținută de FC U. Craiova în Superliga s-a produs pe 10 septembrie, scor 1-0 pe teren propriu cu Rapid.

În runda viitoare, oltenii lui Mititelu vor avea parte de un nou duel de foc, contra celor de la FCSB.

Adrian Mititelu își demolează propriii jucători după CFR Cluj – FC U Craiova: ”Nu mai putem să atingem obiectivul, dar sper să redresăm corabia”.

Urmăriți Playsport.ro și pe