Dusan Uhrin dă de pământ cu predecesorii săi. Care e marea carență a jucătorilor de la Dinamo

Giosanu Catinca 18.03.2022, 08:32
Dusan Uhrin dă de pământ cu predecesorii săi. Care e marea carență a jucătorilor de la Dinamo

Dusan Uhrin Jr. s-a arătat total nemulțumit de felul în care i-a găsit pe fotbaliștii legitimați la Dinamo. Tehnicianul susține că alb-roșii nu sunt deloc pregătiți să se lupte cu echipele din Liga 1. Antrenorul se teme că nu va putea să facă mari performanțe la Dinamo, având în vedere situația dată.

Dusan Uhrin, probleme la Dinamo

Dusan Uhrin a început să îi atace pe foștii antrenori de la Dinamo, la doar nouă zile de la preluarea echipei din șoseaua Ștefan cel Mare.  Oficialul a declarat că predecesorii săi nu și-au făcut treaba la Dinamo, altfel nu își explică forma slabă a jucătorilor.

După ce a obserbat felul în care se comportă elevii săi pe terenul de fotbal, tehnicianul a tras câteva concluzii. El a recunoscut că este foarte dezamăgit de felul în care se mișcă lucrurile în șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

”Din păcate, nu putem să facem ce ne-am dori”

Iată ce a spus noul antrenor al lui Dinamo despre pregătirea fizică a ”câinilor”:

Eu sunt bine, sunt bine. Dar jucătorii nu sunt în regulă. Ei ar trebui să fie pregătiți pentru meciuri, dar în momentul acesta nu sunt. Sincer, avem foarte mult de muncă. Din păcate, nu putem să facem ce ne-am dori. Avem multe accidentări, mulți fotbaliști cu probleme de sănătate.

Dinamo are nevoie de fotbaliști sănătoși, pregătiți să evolueze 90 de minute. Nu doar o parte din meci. Acum încercăm din greu să îi pregătim. Mă concentrez doar pe munca mea. Știu că Dinamo a schimbat mulți antrenori.

Eu vreau doar să fac tot posibilul să fie OK, dar totul depinde de jucători. Ei trebuie să fie pregătiți să joace, să se concentreze și să o salveze pe Dinamo.”, a spus Dusan Uhrin Jr., într-un interviu acordat sponsorului lui Dinamo.

Dusan Uhrin, despre meciul cu Sepsi: ”Nu avem altă alternativă”

Dinamo se va întâlni în weekend cu cei de la Sepsi Sf. Gheorghe în runda secundă a play-out-ului Ligii 1. Meciul se va disputa duminică, de la ora 16:00.

Antrenorul de 54 de ani nu își face mari speranțe, căci nu are cu cine să joace așa cum și-ar dori el.

Nu îmi fac calcule. Mă gândesc doar la meciul cu Sepsi. După asta putem privi mai departe. Sper ca pauza care urmează să fie benefică. Avem puțin timp să pregătim echipa. Sunt 10 zile, trebuie să muncim. Nu avem altă alternativă.”, a mai spus Dusan Uhrin Jr.