Fanii lui Dinamo, scene reprobabile după finalul meciului cu Sepsi. I-au înjurat și scuipat pe jucătorii covăsneni

Bogdan Solomon 01.08.2023, 08:28
Fanii lui Dinamo, scene reprobabile după finalul meciului cu Sepsi. I-au înjurat și scuipat pe jucătorii covăsneni

Fanii lui Dinamo au fost protagoniștii unor scene reprobabile după fluierul final al meciului cu Sepsi. De supărare că favoriții au suferit o nouă înfrângere, aceștia i-au înjurat și scuipat pe jucătorii adverși.

Fanii lui Dinamo, scene reprobabile. I-au înjurat și scuipat pe jucătorii lui Sepsi

Dinamo spera să obțină prima victorie din sezonul 2023-2024, dar au cedat fără drept de apel în fața covăsnenilor, scor 0-3. Toate reușitele au venit în urma unor contraatacuri și au fost semnate de Safranko (41), Alimi (83), respectiv Aganovic (90+6).

Scoși din minți, ultrașii s-au răzbunat prin gesturi care nu le fac deloc cinste. Jucătorii lui Sepsi au părăsit terenul de joc într-un cor de înjurături și scandări xenofobe. Ba mai mult, au fost înjurați și scuipați în timp ce se îndreptau spre tunelul care duce la vestiare.

Nici centralul Istvan Kovacs nu a scăpat „neșifonat”. Potrivit prosport.ro, injuriile l-au însoțit la ieșirea de pe gazon și mai mult decât atât, un pahar plin a fost aruncat în direcția sa. Fără să-l nimerească, însă.

Ciobotariu, nemulțumit: „Mi-aș fi dorit mai mult de la jucătorii mei”

În altă ordine de idei, Sepsi s-a impus fără emoții pe Arcul de Triumf, Liviu Ciobotariu a fost mulțumit de rezultat, dar nu și de joc. Ba chiar și-a „urecheat” elevii, afirmând răspicat că se aștepta la o prestație mult mai bună din partea lor.

„Vreau să-mi felicit jucătorii pentru rezultat, dar jocul nu m-a mulțumit pentru că mi-aș fi dorit mai mult de la jucătorii mei. Până la urmă, rezultatul contează și trebuie să-i felicit. Trebuie să fim mai activi pe faza de atac, pentru că două din trei goluri au venit pe contraatac. Jocul nu m-a satisfăcut. În primul rând, am stat bine în defensivă, mai ales în repriza a doua.

E greu să treci de la starea de euforie de la Sofia și apoi să te concentrezi la un alt joc, mai ales că peste două zile joci finala (n.r. returul cu ȚSKA Sofia) S-a văzut oboseala la anumiți jucători, în momentul în care am schimbat 5 jucători s-a văzut că ne-am pierdut puțin busola.

Este prematur să discutăm în acest moment despre podium, dar important e că funcționează partea defensivă. Este meritul jucătorilor, care respectă ceea ce facem la antrenament.  Trebuie să jucăm la calificare (n.r. cu ȚSKA Sofia), e clar că sunt foarte multe necunoscute pentru că a venit un antrenor nou. Probabil că va schimba sistemul de joc, cu siguranță că vor veni să se califice și va trebui să fim foarte atenți”, a declarat tehnicianul covăsnenilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe